Teraz jest wtorek, 25 czerwca 2019, 07:55




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 
 POMOCY !!! Problem z pracą z plikiem AVI w UM Factory 4 ??? 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: czwartek, 7 listopada 2002, 18:46
Posty: 35
Post POMOCY !!! Problem z pracą z plikiem AVI w UM Factory 4 ???
Witam Forumowiczów!
Pracuje na AP 6,5 a nastepnie gotowy Avi-k wrzucam do UM Factory i konwertuje w nim do mpg2, dodajac menu itd. Wszytsko chodziło ok. Pewnego razu pojawił sie problem gdy gotowy projekt AVI ok. 18 GB chciałem "importowac " na "timeline DVD" (jak zawsze) a tu klops... nie chce go pobrac, (na dole szary długi pasek)a po paru minutach zawieszka programu i nici dalszej konwersji pliku! Mniejsze pliki źrodłowe AVIKI spokojnie wchodzą jedynie ten wynikowy/duży coś fiksuje. U Kolegi sprawdzałem na UMF 6 i to samo - zawieszka. Czyli coś nie tak z tym AVI-kiem, tylko co? (jest w PAL-u, ma własciwy rozmiar), Gdzie leży problem, czy w AP 6,5 i w nim exporcie...? Zupełnie nie wiem ?

Usilnie Proszę Drodzy Forumowicze o pomoc !!!

z góry dziękuję za każdy post!


środa, 15 sierpnia 2007, 21:24
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL