Teraz jest wtorek, 15 października 2019, 04:30




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Problem z Windows Media Encoder 9 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: sobota, 26 listopada 2005, 16:24
Posty: 94
Post Problem z Windows Media Encoder 9
Witam

Używałem tego programu do konwertowania moich plików avi do formatu wmv, byłem bardzo zadowolony gdyz jakość wychodziła naprawdę super a rozmiar pliku był bardzo zadowalający. Mam zapisane projekty konwertowania i jakie oto było moje zdziwienie kiedy wczoraj chciałem przekonwertować kolejny plik, WME nagle nie działa poprawnie to jest konwertowanie odbywa sie tylko raz mimo że mam zaznaczone we wlasciwosciach "Two-pass encoding", mało tego plik po tym jednym przejściu zajmuje tylko 6KB i nie działa czyli całe konwertowanie poszło do kitu.

Nie mam pojęcia co się dzieje, sprawdzałem to na drugim moim kompie i to samo. Co to się stało, wie może ktoś ?


czwartek, 10 stycznia 2008, 16:33
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 26 lipca 2006, 10:57
Posty: 4858
Lokalizacja: Tczew
Post 
Nie wiem, ale są trzy prawdopodobne możliwości:
Instalowałeś jakiś inny kodek.
Instalowałeś poprawki Microsoftu.
- Użyj punktu przywracania jeżeli używasz, albo odinstaluj ręcznie.
Przyszedł czas na zepsucie się WME.
- odinstaluj i zainstaluj jeszcze raz, (w pozostałych dwóch powyższych przypadkach również).

_________________
最诚挚的问候


czwartek, 10 stycznia 2008, 20:20
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL