Teraz jest czwartek, 27 czerwca 2019, 04:24




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Jak w Nero usunac przeplot 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 14 stycznia 2008, 18:35
Posty: 11
Post Jak w Nero usunac przeplot
mam material 15GB i chcialem usunac przeplot w nero wersja7, nero vision wersja4, - nie widze takiej opcji... nero 8 moze ma??, jak robie to w virtual dub bez zadnego kodeka to robi mi kosmiczna wielosc pliku, kompresowac mat. nie chcę, najlepiej zeby zapisalo material nie zmieniajac wielkosci, da sie to jakos zrobic


niedziela, 27 stycznia 2008, 21:57
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 23 stycznia 2006, 15:20
Posty: 2032
Post 
użyj w VirtualDub kodeka huffyuv


poniedziałek, 28 stycznia 2008, 13:06
Zobacz profil
Nowy
Nowy
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 14 stycznia 2008, 18:35
Posty: 11
Post 
dzieki, pomogl ten kodek, na marginesie to sciagnalem nero 8 w ktorym mozna wylaczyc przelot przy nagrywaniu w automatycznych nastawach programu


wtorek, 29 stycznia 2008, 20:17
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL