Teraz jest czwartek, 27 czerwca 2019, 12:33




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Problem z ProCoder Express 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: sobota, 30 grudnia 2006, 19:50
Posty: 46
Lokalizacja: Opolskie
Post Problem z ProCoder Express
Witam wszystkich mam nastepujacy problem z program procoder express. material kompresuje przez ap 6.x do dvd i jakiej jakosci bym nieustawil obraz zarywa (szarpie). Czym to moze byc spowodowane?? ( pracuje na matrox rt 2500 i rt2000). I jescze takie pytanko, bo przeczytalem pare postow na forum i zastanawiam sie nad tym dlaczego mi tak wolno kopresujee. Material do dvd ok 5min materialu 45min (komp: proc 3.0amd, 512 ram na ddr 40Mhz). To jest wolno czy normalnie ?? I czy lepiej wartto kompresowac w Procoder Express czy procoder 2.0 (chodzi mi o jakosc i szybkosc)?? z gory dziekuje za pomoc

_________________
sorrki za bledy;)


środa, 12 marca 2008, 00:13
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 14 marca 2008, 04:17
Posty: 5
Post Re: Problem z ProCoder Express
witam .jestem nowiuski w temacie wiec czytam to forum jak szalony , plyty miniDVD leza juz 3 lata i należałoby coś z tym zrobić hehe nie wiem czy pomoge ale znalazłem coś takiego na tym forum

viewtopic.php?f=26&t=8226&st=0&sk=t&sd=a&start=30

pozdrawiam


piątek, 14 marca 2008, 13:43
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Exabot [Bot] i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL