Teraz jest niedziela, 16 czerwca 2019, 06:55




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 
 złe dekodowanie = błąd w AP CS3 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 9 listopada 2007, 12:05
Posty: 2
Lokalizacja: Warszawa
Post złe dekodowanie = błąd w AP CS3
Witam wszystkich filmowców serdecznie.

Panowie mam taki problem.
Mam film na DVD . Musze go przerobić na jakiegoś avika bądź mpega aby wrzucić go do AP CS3.
Uzywam dwóch programów . Total Video Converter albo Auto gordian knot. Pod pierwszym jak i pod drugim , filmik juz przekonwertowany importuje do AP . Wrzucając go na timeline'a wrzuca mi się tylko AUDIO. Tak jakby nie było video. Odpalając ten plik normalnie pod windowsem wszystko jest ok. Jest VIDEO i AUDIO. Kompletnie nie wiem co sie dzieje. Probówałem na różne sposoby go dekodować ale nic to nie pomagało. Może złych programów uzywam ? Serdecznie prosze o pomoc bo sprawa jest dość pilna ...
pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuje za pomoc.


wtorek, 26 sierpnia 2008, 08:26
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 8 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL