Teraz jest wtorek, 15 października 2019, 03:35




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 ulead vs-plus brak miejsca na dysku c / 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 15 marca 2005, 17:56
Posty: 21
Post ulead vs-plus brak miejsca na dysku c /
witam mam problem w Ulead VideoStudio 11 .

wiec przy wyborze utworz dysk dvd mam komunikat ze Obrazek

lecz kiedy zmieniam w preferencjach domyslna sciezke folderu roboczego i wskazuje tam dysk i folder w ktorym jest wystarczajaca ilosc miejsca ponownie mam ten sam komunikat.


Na dysku c/ nie moge zwolnic tyle miejsca poniewaz nie mam czego zabardzo tam odinstalowac.
Czy da sie jakos rozwiazac ten problem ?
gdy zapisuje jako plik nie mam menu dvd ,a zalezy mi na tym aby bylo

Obrazek

pzdr


środa, 17 grudnia 2008, 21:01
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 26 lipca 2006, 10:57
Posty: 4858
Lokalizacja: Tczew
Post Re: ulead vs-plus brak miejsca na dysku c /
Zanim Twoje pytanie przeczyta ktoś używający tego programu, trzy typy "na nosa":
- Jeszcze gdzieś nie zmieniłeś w ustawieniach miejsca na pliki z C: na inną partycję.
- Zaktualizuj program, patche są za darmo.
- Zainstaluj najnowszy DX9, (o ile system to XP).

_________________
最诚挚的问候


czwartek, 18 grudnia 2008, 09:26
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 17 lipca 2005, 12:04
Posty: 549
Lokalizacja: Kraków
Post Re: ulead vs-plus brak miejsca na dysku c /
Czy nagrywasz od razu płytę, czy też tworzysz jej strukturę na dysku?

_________________
Oprogramowanie: Sony Vegas Movie Studio Hd Platinum 10, Sony DVD Architect Studio 5, Komputer: P4 3Ghz HT, 1024Mb Ram, 2xHdd, Geforce 5200, Win XP SP3, Panasonic NV-GS75.


czwartek, 18 grudnia 2008, 10:52
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 15 marca 2005, 17:56
Posty: 21
Post Re: ulead vs-plus brak miejsca na dysku c /
o nareszcie juz wszystko jest wporzadku dzieki waszym postom skupilem sie jeszcz ebardziej na przegladnieciu i klikniecie w kazdy mozliwy punkt .Nie potrzebnie skupilem sie na preferencjach w zakladkach glownych programu bo byly jeszcze jedne preferencje jak na zdjeciu nizej no ,ale nareszcie mam i moge dzialac .
Dzieki i sorki za zamieszanie ,dziekuje za jakiekolwiek zainteresowanie i pozdrawiam


http://img253.imageshack.us/my.php?imag ... 306ar2.jpg


czwartek, 18 grudnia 2008, 19:32
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL