Teraz jest niedziela, 16 czerwca 2019, 12:58




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 ProCoder3 - interlacing 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: niedziela, 7 września 2008, 19:25
Posty: 66
Post ProCoder3 - interlacing
Czy może ktoś mi powiedzieć dlaczego w parametrach wyjściowych w ProCoder3 nie mam możliwości zmiany pozycji kolejności wyświetlania klatek na Lower /Bottom Field First a jest tylko Upper/Top Fields First skoro materiał wejściowy (ekportowany z Premiere ) jest z ustawieniami Lower... ?

dzieki za odpowiedzi.


poniedziałek, 22 grudnia 2008, 17:57
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 16 lutego 2004, 02:30
Posty: 796
Post Re: ProCoder3 - interlacing
Absolutnie nie krytykuję Cię, ale tylko przypuszczam (a i nawet tego nie jestem pewien), ale być może to wersja "legalna" tak działa.

_________________
Zapomniał wół , jak cielęciem był !


wtorek, 23 grudnia 2008, 01:56
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL