Teraz jest czwartek, 20 czerwca 2019, 21:27




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 komunikat procodera 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 8 maja 2006, 23:12
Posty: 259
Lokalizacja: Marcinkowo - Mazury
Post komunikat procodera
kompresuję materiał HD do formatu DVD , po kilku godzinach kompresji procoder nagle wyśwetla ten komunikat, oczywiście nie wykonując do końca operacji.
Co jest przyczyną ?


Załączniki:
gg.JPG
gg.JPG [ 10.24 | Przeglądane 475 razy ]
niedziela, 24 maja 2009, 08:27
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: piątek, 6 czerwca 2008, 19:40
Posty: 1284
Lokalizacja: Warszawa
Post Re: komunikat procodera
Zerknij w panelu sterowania do opcji zasilania, może wyłączanie/usypianie dysku po jakimś czasie miesza conieco Procoderowi.


niedziela, 24 maja 2009, 12:13
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL