Teraz jest wtorek, 15 października 2019, 03:29




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 Problem z Adobe Premiere CS4 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 31 maja 2009, 11:25
Posty: 3
Post Problem z Adobe Premiere CS4
Może ktoś miał taki problem. Dotyczy programu Adobe Premiere CS4. Podczas ściągania filmu z kamery na komputer - nie wyświetla mi monitor w programie gdy nacisnę rec. Dotyczy to tylko filmów HD. Podczas odtwarzania ekran wyświetla obraz.


niedziela, 31 maja 2009, 14:54
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 17 marca 2005, 13:59
Posty: 1671
Lokalizacja: Ruda Śląska
Post Re: Problem z Adobe Premiere CS4
To normalne, było na forum wystarczy poszukać. Jak chcesz mieć podgląd i nie tylko kup kartę Blackmagic Intensity Pro lub poszukaj innych rozwiązań.

_________________
2 x Panasonic Lumix G7, Vario 12-35 f2.8, Vario 14-140 f3.5-5.5, Venus Optics Laowa 7.5mm f/2, Gimbal FeyjuTech MG Lite, Adobe Production Premium CS 5.5.


niedziela, 31 maja 2009, 20:31
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 31 maja 2009, 11:25
Posty: 3
Post Re: Problem z Adobe Premiere CS4
Dziękuję za informacje - A inne rozwiązania.


poniedziałek, 1 czerwca 2009, 17:43
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 17 marca 2005, 13:59
Posty: 1671
Lokalizacja: Ruda Śląska
Post Re: Problem z Adobe Premiere CS4
Nie szukałem, bo mam Intensity Pro :wink: może inni się odezwą :?:

_________________
2 x Panasonic Lumix G7, Vario 12-35 f2.8, Vario 14-140 f3.5-5.5, Venus Optics Laowa 7.5mm f/2, Gimbal FeyjuTech MG Lite, Adobe Production Premium CS 5.5.


poniedziałek, 1 czerwca 2009, 21:31
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 30 grudnia 2006, 23:47
Posty: 812
Lokalizacja: Łódzkie
Post Re: Problem z Adobe Premiere CS4
matrox rtx2

_________________
Jeśli potrafisz sobie coś wyobrazić, potrafisz to też osiągnąć.


poniedziałek, 1 czerwca 2009, 22:10
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: wtorek, 13 maja 2003, 14:42
Posty: 94
Lokalizacja: Kraków
Post Re: Problem z Adobe Premiere CS4
Albo darmowy HDVSplit :)

_________________
Pozdrawiam
Wojtek


piątek, 5 czerwca 2009, 01:30
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 31 maja 2009, 11:25
Posty: 3
Post Re: Problem z Adobe Premiere CS4
Dziękuję za wszystkie podpowiedzi - leszek


piątek, 5 czerwca 2009, 15:24
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL