Teraz jest środa, 19 czerwca 2019, 16:02




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Edius6 export do PROCDERA 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 8 lutego 2011, 03:22
Posty: 1
Post Edius6 export do PROCDERA
Witam mam pytanie i proszę o poradę Pracowałem wcześniej na ediusie3 DVX
w pakiecie jest ProCoder Express For edius .Zakupiłem upgrade Edius6 .Troszeczkę ten export do mp2 jest za słaby ,chciałbym dalej śmigać na procoderze tylko nie wiem jak wysłać projekt do procodera.W E3 odpalał
się automatycznie .Wielki szacun za podpowiedź


wtorek, 8 lutego 2011, 22:14
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 26 lipca 2006, 10:57
Posty: 4722
Lokalizacja: Tczew
Post Re: Edius6 export do PROCDERA
LINK :(

_________________
最诚挚的问候


wtorek, 8 lutego 2011, 22:30
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL