Teraz jest wtorek, 18 czerwca 2019, 17:04




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 expor w edius 6 do avc h264 pytanko 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 12 lutego 2007, 16:43
Posty: 247
Lokalizacja: wielkopolskie
Post expor w edius 6 do avc h264 pytanko
Na potrzeby internetu próbuje wyexportowac materiał i niestety zauważyłem że program strajkuje. :)
NA osi mam materiał sd 16;9 pal.Chce utworzyć plik do wysłania na YT o takich parametrach.640 na 360 kodek avc h 264 i niestety nie udaje mi się tego uzyskac(ustawić) w ustawieniach exportu.Do wmv nie mam problemu.

PS.I jeszcze jedno czy ktoś wie jakim programem mógłbym to zrobic do flv?

_________________
Edius 6 PRO+Adobe Master Collection CS5 /Aparat Sony RX10, Kamera Sony NEX VG-20
Konfig;
I7 4790 3,6GHz,GA Z87DS3H+Ge Force GTX660+16GB RAM+WIN 7 64Bit+128 SSD System + 2*Dysk twardy 1TB+ SSD 240GB,Chieftec Modular 750Wat .


Ostatnio edytowano poniedziałek, 28 marca 2011, 15:19 przez kowboj997, łącznie edytowano 1 raz

sobota, 26 marca 2011, 10:36
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 26 lipca 2006, 10:57
Posty: 4721
Lokalizacja: Tczew
Post Re: expor w edius 6 do avc h264 pytanko
Po taniości LINK, na przykład.

_________________
最诚挚的问候


sobota, 26 marca 2011, 14:37
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 12 lutego 2007, 16:43
Posty: 247
Lokalizacja: wielkopolskie
Post Re: expor w edius 6 do avc h264 pytanko
Wszystko by grało żeby YT zniosło ograniczenia czasowe pliku.Musze w ediusie zrobic 15 minutowe pliki i dlatego pytam.Do wmv pierwsze dwa ustawienia robie na custom -wpisuje tylko 640na 360 ,ustawiam reszte parametrów i export idzie bez problemu.Przy avc robię tak samo i niestety export nie jest możliwy.


I jeszcze jedno czy ktoś się orientuje czy w edku 6 będzie kiedyś możliwośc kolejkowania renderingu?TAk jak to jest w AE

_________________
Edius 6 PRO+Adobe Master Collection CS5 /Aparat Sony RX10, Kamera Sony NEX VG-20
Konfig;
I7 4790 3,6GHz,GA Z87DS3H+Ge Force GTX660+16GB RAM+WIN 7 64Bit+128 SSD System + 2*Dysk twardy 1TB+ SSD 240GB,Chieftec Modular 750Wat .


poniedziałek, 28 marca 2011, 15:24
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL