Teraz jest poniedziałek, 17 czerwca 2019, 18:59




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 przeplot? 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: środa, 19 lutego 2003, 23:55
Posty: 17
Lokalizacja: Gdańsk
Post przeplot?
Witam. W moim programie do obróbki, mogę wybrać sobie format DV type I lub II. OK. Ale póżniej mam do wyboru trzy możliwości :
frame based
interlaced top field first
interlaced bottom field first.
Czy ktoś może mi podpowiedzieć czy to chodzi o ten sławetny przeplot?
Którą pozycję zaznaczyć, bo jak dotąd wyczytałem na forum tylko o włączaniu lub wyłączaniu przeplotu. Materiał swój chciałbym sprowadzić do Divx'a. Z góry dziękuję. Pozdrawiam.


poniedziałek, 1 września 2003, 22:56
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: środa, 22 stycznia 2003, 14:05
Posty: 49
Lokalizacja: Poznań
Post 
Ja innym filtrem usuwam przeplot ale w tym przypadku użyłbym frame based. A najlepiej zrób 30sekund kazdym z nich i sam zobacz który Ci sie najbardziej podoba :)

_________________
Pozdrówka
qazy
--------------------------------------------------------


wtorek, 2 września 2003, 08:07
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL