Teraz jest wtorek, 25 czerwca 2019, 01:47




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Problem z plikami MXF w AP CS6 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: czwartek, 7 maja 2009, 14:53
Posty: 20
Lokalizacja: Zielona Góra
Post Problem z plikami MXF w AP CS6
Mam problem z plikami MXF z kamery Canon XF100. Pliki są widziane w AP6 i dają się edytować. Problem pojawia się w dwóch momentach. Po pierwsze przy próbie renderingu klipów ze zmienioną prędkością (slow motion, fast motion). Pod koniec renderingu wyskakuje "nieznany błąd". Podobna sytuacja występuje przy próbie eksportu z ta równicą, że "nieznany błąd" wyskakuje przy ok 6% eksportu. Przy próbie wyprodukowania płyty Encorem to samo. Pliki z innych kamer, w tym również z GoPro nie powodują problemów. Premiera oryginalna, system świeży. Miał ktoś może podobny problem? Jak sobie z tym poradzić?

_________________
pozdrawiam

Krzysiek Rojewski


piątek, 16 sierpnia 2013, 19:27
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7234
Lokalizacja: wawa
Post Re: Problem z plikami MXF w AP CS6
zrob sekwencje która się wywala przy renderingu, wyeksportuj z klipem do jednego katalogu, spakuj i gdzies podiwes, oczywiście cos krótkiego, mam sporo materiałów z tej kamery i zero klopotow ze zwolnieniami czy przeliczaniem


piątek, 16 sierpnia 2013, 20:57
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL