Teraz jest środa, 19 czerwca 2019, 17:18




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 
 MainConcept 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: środa, 3 września 2003, 15:48
Posty: 46
Post MainConcept
Witam!
Czy ktoś wie gdzie w sieci znajdę "szajbke" (jak mawiał Duńczyk w Vabank), która poprawi MainConcept DV encoder tak żeby nie zostawiał logo.
Dzięki


czwartek, 16 października 2003, 11:33
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
zobacz tu.....
http://astalavista.box.sk/cgi-bin/robot ... t=+search+


czwartek, 16 października 2003, 12:33
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
i jak? działa?


czwartek, 16 października 2003, 13:42
Bywalec
Bywalec

Dołączył: środa, 3 września 2003, 15:48
Posty: 46
Post 
Chwilowo przerzuca mnie na stronę: http://massearch.com/ ale będę próbował potem (czasami tak bywało z astalavista).
O efektach poinformuję 8)
Pozdrawiam


czwartek, 16 października 2003, 15:16
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
na pierwszy adres nie wchodzi z tej listy bo potem będziesz miał problemy ze ściąganiem....
jak już ściągniesz ten plik ......exe zgraj go do katalogu gdzie zainstalował się kodek i odpal....


czwartek, 16 października 2003, 15:21
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 26 sierpnia 2003, 16:55
Posty: 144
Lokalizacja: Lublin
Post 
niestety mi to nie dziala :-( pisze ze nie moze znalezc pliku:
mcdvd_32.dll

wam dziala ten crack ???

_________________
no reason to live but I like it that way


piątek, 17 października 2003, 22:57
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: środa, 3 września 2003, 15:48
Posty: 46
Post 
Dzięki PW, udało się, chociaż Pinnacle S8 widzi MainC DV dwa razy 8O , ale ważne, że chodzi i logo " odfrunęło" :D
Pozdrawiam,


sobota, 18 października 2003, 10:20
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 26 sierpnia 2003, 16:55
Posty: 144
Lokalizacja: Lublin
Post 
bolek napisał(a):
Dzięki PW, udało się, chociaż Pinnacle S8 widzi MainC DV dwa razy 8O , ale ważne, że chodzi i logo " odfrunęło" :D
Pozdrawiam,


Jak to zrobiles, ze logo odfruneło ???

_________________
no reason to live but I like it that way


sobota, 18 października 2003, 14:32
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Hej...
Keram mówisz że szuka pliku i nie może znaleść więc poszukaj sam tego pliku to nie jest track jak do programów Ulead który sam odnajduje katalog...
plik ten jest w program files\MainConcept . Weź tego tracka tam skopiuj i uruchom wtedy napewno go znajdzie :)))
Powodzenia.
działa??? w sumie sam nie sprawdzałem czy znika logo....


poniedziałek, 20 października 2003, 08:29
Bywalec
Bywalec

Dołączył: środa, 3 września 2003, 15:48
Posty: 46
Post 
keram napisał(a):
Jak to zrobiles, ze logo odfruneło ???

Sam miałem z tym problem ale w końcu się udało.
Po pierwsze odinstalowałem MainConcept DV. Potem wykasowałem katalog MainConcept który tworzy automatycznie instalka. I zacząłem wszystko od nowa. Ja mam wersje 2.04. Odpalasz exe potem Kopiujesz szajbke do katalogu w którym zainstaluje się MC (standardowo chyba C:\MainConcept\MainConcept DV encoder (demo)) potem odpalasz szajbke i pojawi się okno dosowe i info że jest ok. :D ...i sobie fruwasz 8)

Jak będziesz miał problem to daj priva. Wyślę zestaw który działa (przynajmniej u mnie na Win98)


poniedziałek, 20 października 2003, 09:57
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL