Teraz jest wtorek, 25 czerwca 2019, 07:55




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 
 Czy jest coś innego niż VirtualDub ???? 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Czy jest coś innego niż VirtualDub ????
Mam Radeona 9100 z VIVO. Chciał bym zgrać obraz z kamery analogowej. W VirtualDubie niby wszystko jest ok ale przechwytywany obraz ma prłno różno kolorowych pasków. Nie wiem co jest nie tak. Może trzeba zmienić np. PAL-D na PAL-b czy coś podobnego ale nie wiem gdzie to zrobić.
Może jest jakiś program, z którym nie będzie takiego problemu ???
BARDZO PROSZE O POMOC !!!


wtorek, 9 grudnia 2003, 13:57
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 21 sierpnia 2003, 20:17
Posty: 498
Lokalizacja: Katowice
Post 
Zrzuć na edysk screen z takiego filmu i podaj parametry do zalogowania na edysk. Jak zobaczę to może coś poradzę. Twój opis nic mi nie mówi.
Ja osobiście do capturingu używam VirtualDub'a i nie zamieniłbym go na inny program nigdy w życiu.


wtorek, 9 grudnia 2003, 19:32
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Nie bardzo mam dostęp do edysku :-(
Czy Jesteś pomuc mi w inny sposób ???


środa, 10 grudnia 2003, 22:16
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Sorki, tam powinno być
Czy Jesteś w stanie pomuc mi w inny sposób ??? :-)


środa, 10 grudnia 2003, 22:18
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 3 marca 2003, 03:17
Posty: 941
Lokalizacja: Gorlice / Londyn
Post 
http://www.edysk.pl/ <-- już masz dostęp :P
a pomuc się pisze przez "ó" ;/


czwartek, 11 grudnia 2003, 02:28
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 21 sierpnia 2003, 20:17
Posty: 498
Lokalizacja: Katowice
Post 
Możesz mi przełać na maila byle nie za dużo kozi3012@wp.pl


czwartek, 11 grudnia 2003, 19:47
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
OK :-) wysyłam plik 560kb, jeśli ma to być coś większego to proszę powiedzieć.


czwartek, 11 grudnia 2003, 23:28
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 21 sierpnia 2003, 20:17
Posty: 498
Lokalizacja: Katowice
Post 
Zobaczyłem kawałek twojego filmu i wygląda mi to na jakieś zakłócenia na kablu. Wymień kabel na inny i porównaj efekty.
Poczytaj również o konfiguracji VirtulaDuba (do capturingu) http://divx.pl/articles.php?id=29
Pozdrawiam


sobota, 13 grudnia 2003, 10:05
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
DZIĘKI Z ODPOWIEDŹ.
Postaram się załatwić inny kabel. Ale nie jestem pewien czy to kabel ponieważ w programie Ati Multimedia Center z obrazem jest wszystko ok. Na początku też taki obraz był ale zmnieniłem z PAL-D na PAL-B i było ok. Jednak tam nie da się ustawiać klatek i standardowo są na 15 a to troche mało.
Jednak spróbuje z kablem a przede wszystkim poczytam o konfiguracji na podanej stronce.
Jesłi będzie jakiś inny pomysł to prosze dać znać.
Jeszcze raz wielkie dzięki.


sobota, 13 grudnia 2003, 11:53
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL