Teraz jest poniedziałek, 14 października 2019, 01:11




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 
 Jaki najlepszy i prosty w ustawieniach Codec MPG2 do Adobe P 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Jaki najlepszy i prosty w ustawieniach Codec MPG2 do Adobe P
1. Jaki najlepiej używać Codek do bezpośredniego exportu z Adobe Premiere do mpg2 (żeby był przyzwoitej jakości)

Prosiłbym o podanie najlepszego wg. was programu darmowego a także płatnego.


piątek, 2 stycznia 2004, 21:07
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 21 sierpnia 2003, 20:17
Posty: 498
Lokalizacja: Katowice
Post 
Specjalnie dla AP - Ligos (czy jakoś tak) - niestety komercyjny - ale od czego "osiołek".
Pozdro


poniedziałek, 5 stycznia 2004, 10:28
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: niedziela, 24 sierpnia 2003, 14:05
Posty: 93
Post 
Polecam Canopus Procoder
Szybki dopbrej jakości obsługuje 2-pass i prosty w obsłudze tzw wizard no i oczywiście nie jest tani :)


środa, 21 stycznia 2004, 01:19
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
jak procorer jes tszybki to ja jestem święty


środa, 25 lutego 2004, 11:40
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 21 sierpnia 2003, 20:17
Posty: 498
Lokalizacja: Katowice
Post 
gosć napisał(a):
jak procorer jes tszybki to ja jestem święty


A jakie jeszcze testowałeś święty gościu?


środa, 25 lutego 2004, 15:02
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 stycznia 2004, 23:47
Posty: 80
Lokalizacja: Elbing
Post 
Witam
A może Cinema Craft Encoder ?? bynajmniej szybszy od Tmpeg


środa, 25 lutego 2004, 22:00
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Gościu kup sobie szybkiego procka to dopiero zobaczysz jaki jest naprawdę szybki Procoder nie mówiąc już o jakości.
Ja polecam zdecydowanie Procodera expres cena ok.350-400 zł
Pozdrawiam miłej pracy.
[/code]


piątek, 27 lutego 2004, 11:46
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 stycznia 2004, 23:47
Posty: 80
Lokalizacja: Elbing
Post 
Hmm
Procoder express wiec tak po instalce restarcie kompa uruchamiam i dupacja nic sie nie uruchamia dysk coś świruje i 100 procka połknięte
hehe szybki jak strzała

win 2000


piątek, 27 lutego 2004, 19:36
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
1 godz. filmu przelicza 2 godz. wszystko zależy od twojego kompa,ProCoder wykorzystuje architekture skalarną,jak masz 2,5 lub więcej Gh procesor to już widac prędkość,no i zależy też od samych ustawień ProCodera można tak ustawic że 1 godz.liczy 3 czy 4 godz.No i taki urok tego że pochłania całą moc procka (niestety)pozdrawiam.


poniedziałek, 1 marca 2004, 09:50
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 21 sierpnia 2003, 20:17
Posty: 498
Lokalizacja: Katowice
Post 
Dj Darecki napisał(a):
Hmm
Procoder express wiec tak po instalce restarcie kompa uruchamiam i dupacja nic sie nie uruchamia dysk coś świruje i 100 procka połknięte
hehe szybki jak strzała

win 2000

Bynajmniej to co napisałeś to nie problem Z procoderem tylko z twoim sprzętem.


poniedziałek, 1 marca 2004, 11:08
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL