Teraz jest wtorek, 25 czerwca 2019, 22:09




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Divx a Procoder 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: niedziela, 24 sierpnia 2003, 14:05
Posty: 93
Post Divx a Procoder
Witam
Ostatnio instalowałem Procodera Express i podczas instalacji instalował również DIVX-a tylko pluje się o numerki , mam pytanie czy po wpisaniu prawidłowych cyferek bedzie można w tym sofcie prosto z timeline exportować do Divx ???


czwartek, 22 stycznia 2004, 10:24
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 21 sierpnia 2003, 20:17
Posty: 498
Lokalizacja: Katowice
Post 
Dokładnie tak.


poniedziałek, 1 marca 2004, 22:24
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Exabot [Bot] i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL