Teraz jest środa, 26 czerwca 2019, 18:19




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 
 Jak odtworzyć 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: środa, 3 września 2003, 15:48
Posty: 46
Post Jak odtworzyć
Witam!
Dostałem film w Xvid ale mam problem z odtworzeniem. Na jednym kompie udało mi się go obejrzeć za pomocą Best Playera i zainstalowanym ffdshow (Win98) bez kodeka Xvid!. Na innym (WinXP) nie idzie, BestP się wiesza, PowerDVD też o WMP nie wspomnę. Poszło dopiero po zainstalowaniu kodeka Xvid i Media Player Classic ale bez napisów. Co robić? 8O

Bolek


środa, 11 lutego 2004, 11:51
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: piątek, 27 czerwca 2003, 11:15
Posty: 841
Post 
ja tam radze miec zainstalowany kodek. z napisami odtworzysz przy uzyciu np. vplayera


środa, 11 lutego 2004, 14:03
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: środa, 3 września 2003, 15:48
Posty: 46
Post 
A vplayer to freeware?


środa, 11 lutego 2004, 14:48
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: piątek, 27 czerwca 2003, 11:15
Posty: 841
Post 
tak


środa, 11 lutego 2004, 15:27
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: środa, 3 września 2003, 15:48
Posty: 46
Post 
Dzięki!
A jeszcze mam jedną ciekawostkę: Film w Xvid odpalony MediaClasicPlayer na winXP z zainstalowanym NimoCodekPack odtwarza się do góry nogami :!: . O co chodzi?
Pozdrawiam


środa, 18 lutego 2004, 13:04
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 21 sierpnia 2003, 20:17
Posty: 498
Lokalizacja: Katowice
Post 
Właśnie to NimoCodekPack miesza. Wywal to dziadostwo i zainstaluj fddshow.


środa, 18 lutego 2004, 13:35
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 1 lipca 2003, 09:22
Posty: 662
Lokalizacja: 3miasto
Post 
Może i Nimo, a może i nie Nimo. Ja używam i nigdy nie miałem takowych problemów. Mało tego Ci co mieli po instalacji Nimo przestawali mieć. Tak więc, może nie tyle Nimo co jakiś kodek wraz z nim rozprowadzany. Ja zresztą używam wersji 5.07.


środa, 18 lutego 2004, 14:04
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
tak to jest jak się ma za dużo kodeków posrane w systemie .... a nei masz przypadkiem jeszcze zainstalowanego g400 ? ;>


środa, 5 maja 2004, 04:34
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
razdę ściągnąć sobie allplayera on ma odrazu kodeki z http://www.allplayer.prv.pl


środa, 12 maja 2004, 16:11
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 9 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL