Teraz jest wtorek, 18 czerwca 2019, 15:21




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 CinemaCraft Trial 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: środa, 3 września 2003, 15:48
Posty: 46
Post CinemaCraft Trial
Panowie pomóżcie!
Miałem zainstalowanego triala CCE2,6. Niestety czas miną (w końcu nie jest z gumy). Teraz potrzebuję go użyć ale niestety nie mogę zainstalować żadnej wersji (ani nowszej ani starszej). Program się instaluje ale nie uruchamia (pojawia się tylko na pasku). Cały czas mówię (piszę) o wersji standalone. Czy można zrobić coś żeby system zapomniał o tym co było instalowane czy jedynym wyjściem jest postawić system na nowo? Bawię się montażem w wolnej chwili więc nie potrzebuję komercyjnej wersji a cee trochę poznałem i mi pasował.
Liczę na pomoc kolegów na forum lub na privie
Bolek!


czwartek, 11 marca 2004, 10:20
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 21 sierpnia 2003, 20:17
Posty: 498
Lokalizacja: Katowice
Post 
Proponuję zapoznać się z tą informacją: http://forum.doom9.org/showthread.php?s ... t=cce+2.66


czwartek, 11 marca 2004, 11:36
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: środa, 3 września 2003, 15:48
Posty: 46
Post 
Dzięki!
Poczytałem, ale nie kumam co to jest ten ecl file.
Możesz mi to nieco rozjaśnić? Niestety w tej chwili jestem w robocie a nie przy swoim kompie, ale wiczorkiem sprawdzę jak to działe tylko zabardzo nie wiem czego się spodziewać.
Pozdrawiam, Bolek


czwartek, 11 marca 2004, 12:02
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 21 sierpnia 2003, 20:17
Posty: 498
Lokalizacja: Katowice
Post 
Trzeba ściągnąć Ecl, uruchomić, wskazać ścieżkę do cce.exe; zawsze odpalać cce poprzez Ecl. Działa z cce 2.66 - z innymi nie wiem, nie testowałem.


czwartek, 11 marca 2004, 12:26
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: środa, 3 września 2003, 15:48
Posty: 46
Post 
Dzięki!
Tak myślałem ale wolałem upewnić się. Dzisiaj to przetestuję :D .
Na tamtym forum autor informuje o gotowej wersji do 2.67 :wink:
Pozdrawiam


czwartek, 11 marca 2004, 12:30
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 stycznia 2004, 23:47
Posty: 80
Lokalizacja: Elbing
Post 
Witam
Samo ECL nie pomoże musisz sobie znaleźć witaminke do CCE wyłączającą ograniczenie czasowe .
Nara


piątek, 12 marca 2004, 00:30
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: środa, 3 września 2003, 15:48
Posty: 46
Post 
Hej!
No właśnie to ograniczenie...
Uruchomiłem ecl i cee2.66 nie ruszył bo czas miną. Zainstalowałem cee2.62 (trial oczywiście) i odpaliłem przez ecl i to się udało. Ale jak powrócić do 2.66? A może znajdę witaminę w swojej skrzynce? :wink:
Pozdrawiam


piątek, 12 marca 2004, 14:48
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL