Teraz jest czwartek, 27 czerwca 2019, 00:52




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 DC Precision w Procoderze.O co chodzi? 
Autor Wiadomość
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 10 grudnia 2003, 05:04
Posty: 172
Post DC Precision w Procoderze.O co chodzi?
Witam Wszystkich.

Za co jest odpowiedzialny parametr DC Precision w opcjach advanced Procodera. Są do wyboru 3 pozycje liczbowe 8,9 lub 10. Standartowo jest ustawione 9.Czy warto tę wartość zmieniać?

Pozdrawiam.


sobota, 17 kwietnia 2004, 00:04
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 27 lutego 2004, 16:04
Posty: 61
Post 
Kiedyś w jakimś guide (zdaje się że do CinemaCraft Enc.) było napisane, że jest to określenie precyzji (8,9,10 bit) transformaty cosinusowej przy obliczeniach (chyba tak to było) oraz, że znacznie wydłuża to czas renderowania. Sam nie próbowałem.


wtorek, 20 kwietnia 2004, 17:51
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL