Teraz jest czwartek, 20 czerwca 2019, 05:19




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Procoder 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Procoder
Witam,
Od niedawna jestem użytkownikiem procodera, koduję z timelinu Adobe Premiere. Nie potrafię pokonać jednego problemu, pomimo wielokrotnych prób i ustawień "custom settings" media 1 program dzieli mi plik wynikowy na 2 części (1,8 Gb i reszta) pomimo, iż plik wynikowy (bitrate 8000 kb/s CBR 48 minut filmu ) mieści się na jednej płycie DVD. Proszę o opinię i pomoc
Pozdrawiam


poniedziałek, 26 kwietnia 2004, 20:30
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 maja 2003, 04:24
Posty: 3416
Lokalizacja: zachodniopomorskie
Post 
O ile jest to Procoder Expres, to:
1)
Trzeba wprowadzić kod aktywacyjny, nie wystarczy serial nie wystarczy też kod ID trzeba jeszcze właśnie ten trzeci.
2)
Ograniczenie wielkości na systemie plików FAT. Tutaj Win95 do 2GB, 98/me do 4GB, 2000/NT/XP do 12TB (Tera bajt), wontpię jednak, byś jechał na 95 i pozostaje aktywacja.


wtorek, 27 kwietnia 2004, 01:20
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Procoder
Dzięki za podpowiedź,
Kodu aktywacyjnego jak do tej pory pomimo zarejestrowania produktu mi nie przysłano, liczę że jego wprowadzenie rozwiąże problem.
Pracuję na Windows XP Professional, a dyski mam sformatowane w systemie plików NTFS, tak więc nie mam ograniczeń systemowych, które powodowałyby opisany przeze mnie problem
Pozdrawiam


wtorek, 27 kwietnia 2004, 16:50
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Exabot [Bot] i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL