Teraz jest poniedziałek, 24 czerwca 2019, 21:51




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Blad ProCodera 1.5 :-( 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: wtorek, 21 stycznia 2003, 11:48
Posty: 76
Post Blad ProCodera 1.5 :-(
Witam

Jest problem :( ....Koduje material dv 95 minut w Procoderze 1.5...ustawiam 2 przebiegi...jak konczy pierwszy wyskakuje komunikat "Ann error happened in Surce side DirectShow. Please Check this source file in windows Media Player." ...czy moeze sie ktos spotkal z tym bledem w Procoderze ?! ... I czy ktos wie jak tego uniknac ?

pozdrawiam
Artur


poniedziałek, 24 maja 2004, 17:14
Zobacz profil
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 maja 2003, 04:24
Posty: 3416
Lokalizacja: zachodniopomorskie
Post 
Ze starym procoderem pamiętam mieliśmy też wiele problemów, najczęściej właśnie dokładnie taki sam błąd pojawiał się podczas eksportu z timeline w adobe premiere, że po pierwszym przebiegu program wykładał się. Ponowne instalacje nic nie pomagały, ale pomogło odwrotne zaznaczenie funkcji Recompres w menu project jeśli było zaznaczone to odznaczenie tego i vice versa. Ale i tak pojawił się poważny temat złej kolejności półobrazów o czym na forum pojawiła się rzeka dyskusji. Procoder jednak nawet ten stary 1.5, gdzie wszystko trzeba było ustawiać ręcznie, bitrate itp działał jednak prawidłowo, ale tylko kompresując plik AVI DV wyeksportowany z programu edycyjnego.
Pozdrawiam gorąco


poniedziałek, 24 maja 2004, 19:07
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: wtorek, 21 stycznia 2003, 11:48
Posty: 76
Post 
Witam

No wlasnie...ponowna instalacja nic nie daje.....dv jest wlasnie zrobiony z Edition 5.5 ...wczesniej bylo ok....a teraz niestety wszystko konczy sie tym bledem.....najgorsze jest chyba to...ze posiadajac nawet legalne oprogramowanie w tym kraju...w miejscu gdzie to kupilem rozkladaja "lapki" ! No coz mam nadzieje ze po "postawieniu" systemu bedzie to znow dzialac

pozdrawiam
Artur


poniedziałek, 24 maja 2004, 20:02
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL