Teraz jest środa, 19 czerwca 2019, 03:26




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 znów APpro i tym razem Canopus Procoder 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 28 kwietnia 2004, 00:49
Posty: 66
Lokalizacja: Warszawa, choć Ostrołęka
Post znów APpro i tym razem Canopus Procoder
witam
Zainstalowałem se Cannopus ProCoder`a ale o ile sam działa świetnie to jako plugin wywala błąd "Sorry, a serious error has occured that rewuires Adobe Premiere Pro to shut down. We will attempt to save your current project?" angielski w miarę znam lecz chciałbym wiedziec co owy problem powoduje. W Adobe daję export i canopus i ustawienia se wybieram a później lipa. Proszę pomózcie. Mam ogólnie problem z dźwiękiem i nie wiem już jakie kodeki instalować żeby tego się pozbyć. Może inny???????
Pozdrawiam.
Mati.


niedziela, 13 czerwca 2004, 09:48
Zobacz profil
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 maja 2003, 04:24
Posty: 3416
Lokalizacja: zachodniopomorskie
Post 
Specjalnie dla Ciebie wyszukałem dwu postów, które myślę bardzo cię zaciekawią:
http://forum.swiatobrazu.pl/dv/viewtopi ... ght=#31150
oraz:
http://forum.swiatobrazu.pl/dv/viewtopi ... ni+jako+ci
Pozdrawiam gorąco


niedziela, 13 czerwca 2004, 15:36
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL