|
|
|
Teraz jest czwartek, 21 stycznia 2021, 06:15
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Gość
Aktywny bywalec
|
 Menu tylko z napisami
Mam gorące pytanie. Używam do autoringu Unleada Movie factory 3- robiąc menu mam do wyboru różne typy obramowania, napisów, układu. Nie da się jednak manualnie ustawić ramek, co gorsza nie da się także zrobić menu bez ramek tylko z samymi napisami co wydaje mi się bardziej czytelne ale i prostrze powinno być dla programu a nie ma. A może jednak jest tylko ja nie widzę?? A może inny program jaki znacie tak może? Z góry dziękuję za odpowiedź.
|
środa, 5 stycznia 2005, 14:23 |
|
 |
Tommy
Aktywny bywalec
|
da sie napewno w workshopie, ale podejrzewam ze da sie i w movie factory 
|
środa, 5 stycznia 2005, 14:36 |
|
 |
Gość
Aktywny bywalec
|
 nie widzę
Czy ktoś widział taką możliwość w movie factory 3? to o czym jest mowa powyżej? bo ja nie....... halo halo. Gołąbeczki.....
|
środa, 5 stycznia 2005, 23:43 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|