|
Teraz jest poniedziałek, 25 stycznia 2021, 12:46
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
plrm
Bywalec
Dołączył: sobota, 15 stycznia 2005, 16:11 Posty: 27 Lokalizacja: Leszno
|
 dwuczęściowy film
chodzi mi o to, by na jedej płycie DVD zmieścić jeden, dwuczęściowy film DivX? jak mam tego dokonać???? film trwa ponad 2 godzinki
|
niedziela, 30 stycznia 2005, 12:06 |
|
 |
kozi
Aktywny bywalec
Dołączył: czwartek, 21 sierpnia 2003, 20:17 Posty: 498 Lokalizacja: Katowice
|
Połaczyć pliki np w VirtualDub
|
niedziela, 30 stycznia 2005, 20:11 |
|
 |
plrm
Bywalec
Dołączył: sobota, 15 stycznia 2005, 16:11 Posty: 27 Lokalizacja: Leszno
|
jak mam to zrobic???
mam ten program. napisy juz polonczyłem na stałe z filmem.
jak mam dodać do VD kilka klipów??
|
czwartek, 3 lutego 2005, 22:52 |
|
 |
jeesoo
Aktywny bywalec
Dołączył: poniedziałek, 3 marca 2003, 03:17 Posty: 941 Lokalizacja: Gorlice / Londyn
|
klipów ??? chyba coś zamotałeś ...  napisz wszystko po koleji ...
|
piątek, 4 lutego 2005, 02:34 |
|
 |
Janusz B
Stały bywalec
Dołączył: poniedziałek, 27 września 2004, 22:40 Posty: 86 Lokalizacja: Królewskie Miasto:)
|
Virtual Dub: File ->Append AVI segment
_________________ Pozdrawiam myślących
Janusz B.
|
piątek, 4 lutego 2005, 13:48 |
|
 |
poliot
Stały bywalec
Dołączył: niedziela, 16 maja 2004, 20:30 Posty: 89 Lokalizacja: Wrocław
|
WinAvi video conventer - takie proste, że aż szkoda pisać.
_________________ pozdrawiam - poliot
|
piątek, 11 lutego 2005, 23:16 |
|
 |
pajew
Stały bywalec
|
Po pierwsze, myslę, że nie ma takiej potrzeby. Proponuję potraktowanie obu części jak oddzielnych filmów (tylko przy wiliczaniu bitrateu trzeba dodać czasy obu części). Programy do Authoringu pozwalają na swobodne dodawanie kolejnych ścieżek, tak więc to w nich nastapi połączenie obu części, nie zauważalne przy oglądaniu.
Jeśli jednak się upierasz przy łączeniu przed kompresją, to przy divxach pozostaje jeszcze problem przerobienia drugiego pliku z napisami i połączenia go z pierwszym, co nie jest proste.
pozdrawiam
|
poniedziałek, 21 lutego 2005, 16:57 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|