Teraz jest środa, 15 sierpnia 2018, 02:01




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Jak wyeksportowac z AP pro 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 10 maja 2004, 16:42
Posty: 11
Lokalizacja: Kraków
Post Jak wyeksportowac z AP pro
Mam pytanie jak wyeksportowac z AP pro 1.5 przygotowany film z orginalu (wprost z kamery) do Adobe Encore. Jak najlepiej to zrobic. Tak aby dorobic menu i nagrac to na DVD.
Pozdrowionka
Komar


poniedziałek, 21 lutego 2005, 15:19
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 25 października 2002, 16:46
Posty: 13
Lokalizacja: Kraków
Post Re: Jak wyeksportowac z AP pro
komarg napisał(a):
Mam pytanie jak wyeksportowac z AP pro 1.5 przygotowany film z orginalu (wprost z kamery) do Adobe Encore. Jak najlepiej to zrobic. Tak aby dorobic menu i nagrac to na DVD.
Pozdrowionka
Komar



A A PRO 1.5 jest taka opcja "Encoding to DVD Adobe Encoder". w Zakladce FILES


poniedziałek, 21 lutego 2005, 15:37
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL