|
|
|
Teraz jest niedziela, 24 stycznia 2021, 12:20
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
[b]Pinnacle Studio 9 plus problem z dzwiękiem[/b]
Autor |
Wiadomość |
Robin
Bywalec
|
 [b]Pinnacle Studio 9 plus problem z dzwiękiem[/b]
Witam, problem polega na tym, że projekcie obraz z dzwiękiem jest ok, ale po autoringu dvd dzwięk jest przesunięty o ok. 2s do przodu. próbowałem już różnych sposobów i nic nie wychodzi. Zrobiłem to samo w Ulead Video Studio 8 SE i jest ok. Co to może być?
|
niedziela, 27 lutego 2005, 17:38 |
|
 |
krzysiek75
Nowy
|
 pomac
Wydaje mi się ze najprościej będzie odinstalować Pinnacle i zainstalować ponownie. A jeżeli możesz to podpowiedz mi jak odblokować efekty w Hollywoode.
Pozrawiam 
|
niedziela, 27 lutego 2005, 20:00 |
|
 |
Robciu
Nowy
|
Jak wyłączyć w Pinnacle Studio nagrywanie narracji ?
_________________ Robciu
|
niedziela, 1 maja 2005, 23:28 |
|
 |
bandora
Bywalec
Dołączył: wtorek, 23 sierpnia 2005, 10:29 Posty: 15 Lokalizacja: Łódź
|
Witam. Z tego co wiem znajomy miał taki problem. Okazało się że po aktualizacji sterowników i kodeków ze strony producenta problem wyparował.
Rada: aktualizacja.
Pozdrawiam
|
wtorek, 23 sierpnia 2005, 10:32 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|