|
|
|
Teraz jest czwartek, 28 stycznia 2021, 05:08
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
vcat
Stały bywalec
Dołączył: środa, 18 września 2002, 11:50 Posty: 79 Lokalizacja: Mazowsze
|
 DUAL LAYER
Witam wszystkich i przepraszam jeśli ten temat już był na forum (raczej nie). Pytanie może naiwne:
Czy jeśli mam przygotowany film do authoringu odpowiedniej długości np. 3 godz. i do tej pory musiałem go dzielić na pół wypalać na dwóch płytach DVD jednowarstwowych to czy w przypadku płyt DVD dwuwarstwowych też dzielę ze względu na warstwy czy tylko dzielę na odpowiedniej długości odcinki chapterowe czy po prostu wpuszczam do authoringu w całości 3 godz. filmu i czy radzi sobie z tym np. UWShop3 lub Nero6 lub muszę zastosować inny soft.
Sam bym to sprawdził mając nagrywarkę DL ale jej jeszcze nie mam.
Pozdawiam wszystkich.
|
czwartek, 3 marca 2005, 14:28 |
|
 |
maciek p
Aktywny bywalec
Dołączył: niedziela, 11 stycznia 2004, 13:01 Posty: 247 Lokalizacja: Kraków
|
Chyba nic nie trzeba dzielic - poprostu wrzucasz i jedziesz 
_________________ DVB-T http://www.telewizja-cyfrowa.com.pl
|
czwartek, 3 marca 2005, 15:44 |
|
 |
Gość
Aktywny bywalec
|
Tak wrzucasz i jedziesz, duzo oryginałow, szczegolnie z koncertami jest robionych w dualu jak masz nagryware dual layer to nic nie kombinujesz juz z plikami.
|
czwartek, 3 marca 2005, 16:18 |
|
 |
Piojek
Nowy
|
 Re: DUAL LAYER
ja właśnie nagrałem DL w Ulead Video Studio i nie chce przejść na druga warstwę. wraca do początku płyty przy 65 minucie, jakieś sugestie?
|
piątek, 17 lipca 2009, 18:16 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|