Teraz jest środa, 15 sierpnia 2018, 15:37




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
 Encore i polskie czcionki 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: poniedziałek, 4 sierpnia 2003, 09:00
Posty: 65
Lokalizacja: Opatów
Post Encore i polskie czcionki
Jak w temacie Adobe Encore przy tworzeniu menu nie widzi polskich czcionek, w innych programach nie ma tego problemu np w Title deko czy w Photoshopie.Dodam iz czcionki których uzywam napewno maja polskie znaki
Co robic jest jakies wyjscie z tej sytuacji
Dzieki


piątek, 10 czerwca 2005, 09:20
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 9 lipca 2004, 16:18
Posty: 992
Post 
Kopiować ze schowka.


piątek, 10 czerwca 2005, 13:30
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 15 maja 2005, 20:02
Posty: 38
Post 
A skąd można ściągnąć lub kupić polskie czcionki?


piątek, 10 czerwca 2005, 15:02
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 9 lipca 2004, 16:18
Posty: 992
Post 
http://www.google.pl


piątek, 10 czerwca 2005, 16:22
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: poniedziałek, 4 sierpnia 2003, 09:00
Posty: 65
Lokalizacja: Opatów
Post 
Dzieki Damian za wskazowke ale jak bys mogl podac troche wiecej szczegolow to bylbym wdzieczny jestem poczatkujacy i za bardzo nie lapie tego wszystkiego co oznacza ze mam brac czcionki ze schowka czy chodzi tu o schowek windowsa ??. Sory za moj laicyzm


niedziela, 12 czerwca 2005, 02:26
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 9 lipca 2004, 16:18
Posty: 992
Post 
Tzn, piszesz w notatniku, Ctrl+C, Ctrl+V


niedziela, 12 czerwca 2005, 10:10
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: poniedziałek, 4 sierpnia 2003, 09:00
Posty: 65
Lokalizacja: Opatów
Post 
Serdeczne dzieki Damian, juz wszystko jasne, a z drugiej strony to jestem zdziwiony troche ze nikt jeszcze tego tematu nie poruszal (przejrzalem cale forum i nic) czyzby wszyscy tak robili czy moze im wychodza polskie czcionki a mnie nie ?Dziwne ale to juz tak na marginesie
Jeszcze raz dzieki Damian, jak sie znasz troche na montowaniu to prosze Cie postaraj sie takze odpowiedziec na moj temat z tym ze w dziale montaz
http://forum.swiatobrazu.pl/dv/viewtopic.php?t=12776


niedziela, 12 czerwca 2005, 13:35
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 28 listopada 2004, 11:51
Posty: 1053
Lokalizacja: WADOWICE
Post 
Było poruszane już dawno bo sam o tym pisałem. Pewnie źle szukałeś.

_________________
Z życiem, jak ze sztuką w teatrze: ważne, nie jak długo trwa, ale jak jest zagrana

http://www.tokksa.pl
http://www.tokksa.pl/wild.php
http://www.facebook.com/pages/Tokksa/14 ... 140?v=wall

http://vimeo.com/tokksa
http://vimeo.com/tokksawild/videos


niedziela, 12 czerwca 2005, 22:18
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL