Teraz jest środa, 15 sierpnia 2018, 15:37




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Ruchome tło menu znika (Adobe Encore) 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 1 kwietnia 2005, 00:02
Posty: 21
Post Ruchome tło menu znika (Adobe Encore)
chcę stworzyć menu z scięzką video w tle. Postępuję zgodnie z helpami. Mianowicie przeciągam z palety Properties menu "video" na mpega w palecie project lub przeciągam z alt ten mpeg na menu. Na podglądzie, owszem, tło jest widoczne ale tylko jak dodam przycisk lub cokolwiek tła jużnie widać. Może tylko na podglądzie? a wypali dobrze(chociaż wątpię)

Podobny problem mam z przyciskami. Nie wyświetla mi thumbnailsów w podglądzie.


piątek, 1 lipca 2005, 09:57
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 9 lipca 2004, 16:18
Posty: 992
Post 
File->Render Motion Menus i powinno być OK.


piątek, 1 lipca 2005, 12:00
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 1 kwietnia 2005, 00:02
Posty: 21
Post 
Dzięki. A thumbnailsy? Będzie je widać po zrobieniu projeku (wypaleniu). Poster frames ustawiam ok (późniejsze klatki w timeline jako że sekwencja zaczyna się od dip to black). Nie wiem w czym problem.


piątek, 1 lipca 2005, 12:10
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL