|
|
|
Teraz jest czwartek, 21 stycznia 2021, 17:24
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
od plytek dvd z kamerki Sony Handycam DVD Cam do 1dvd?
Autor |
Wiadomość |
tombee
Nowy
|
 od plytek dvd z kamerki Sony Handycam DVD Cam do 1dvd?
naczytalem sie troche wypowiedzi i jesli ktos moze w szybki sposob przedstawic w podpunktach jasno co powinienem po kolei robic aby z tych kilku plytek zlozyc jeden film na dvd? jakie programy potrzebuje ?dzieki z gory za pomoc wtajemniczonym .
ps.wiem ze juz duzo napisaliscie o tym ale prosze o jakis schemat a reszte doczytam na forum.
|
poniedziałek, 18 lipca 2005, 05:05 |
|
 |
siwyyy77
Aktywny bywalec
Dołączył: czwartek, 2 czerwca 2005, 23:11 Posty: 338 Lokalizacja: Kraków
|
A co tu do pisania...
Kopiujesz na dysk, tak jak podałem w innym Twoim poście, odpalasz program do obróbki i dajesz upust swojej inwencji twórczej.
Z amatorskich programów unikałbym pinnacle studio, różne się zachowuje z plikami nie swojego pochodzenia...
Masz produkty uleada, a z darmowych windows movie marker, nero
Powodzenia.
piątek, 22 lipca 2005, 07:06 |
|
 |
tombee
Nowy
|
 dzieki
dzieki za rady zabieram sie do roboty moze cos mi sie urodzi z tego narazie mam tylko 8 plytek dvd z kamerki na biurku i czekam az mi przysla zamowiona nagrywarke  ...pozdrowienia
|
niedziela, 24 lipca 2005, 17:23 |
|
 |
Romcio
Aktywny bywalec
|
A po czekasz na nagrywarkę ?
Masz mnóstwo pracy po drodze , zanim wypalisz płytkę. Poza tym, zanim wypalę płytkę DVD, najpierw robię obraz ISO, ładuję ten obraz do emulatora i sprawdzam, czy to co uzyskałem, jest zadawalające. I nie tracę płytki DVD, jeżeli finał mojej pracy jest do bani
DAEMON Tools 3.47 - jeden z najlepszych emulatorów CD/DVD - malutki (500KB), darmowy.
http://home.so-net.net.tw/martinx/dtools/daemon347.exe
Ściągnij, zainstaluj - nie pożałujesz 
_________________ Zapomniał wół , jak cielęciem był !
|
poniedziałek, 25 lipca 2005, 09:22 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|