Teraz jest niedziela, 19 sierpnia 2018, 16:15




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Do użytkowników studio 9 plus 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 3 grudnia 2003, 20:39
Posty: 65
Post Do użytkowników studio 9 plus
Pytanie do osób które kupiły ten program.Czy zadowoliła was fabryczna zawartość boxowa tego programu. Chodzi mi o to czy ilość przejść
, tła , gotowych menu jest wystarczająca czy będę musiał zaraz coś dokupywać( tego bym niechciał :( ).Aha program będzie wykożystywany
do obrabiania rodzinnych nagrań.Do tej pory używałem studia 8 SE i sporo w nim brakowało ( pewnie dlatego że kupiłem go razem z kartą fi-wi)


niedziela, 31 lipca 2005, 11:05
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: niedziela, 9 stycznia 2005, 23:53
Posty: 88
Lokalizacja: Bydgoszcz GG 1646993
Post 
Witam
Sam program jest strasznie okrojony tz. 80% programu jest zablokowana i w związku z tym większość przejść , pluingów oraz dodatkowe menu do DVD są niedostępne. Więc albo dokupisz wszystkie klucze odblokowujące dodatki " za większą lub miejszą kase zależy jak kogo na co stać" albo odblokujesz je sobie sam :wink: tak samo z różnymi animacjami tłami ruchomymi muzyczką Smart soundami i różnymi innymi bajerami, albo wybecylujesz sporo kapusty albo sobie je skombinujesz :lol:
Pozdrawiam

_________________
http://www.wideoforum.xt.pl


niedziela, 31 lipca 2005, 14:50
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 3 grudnia 2003, 20:39
Posty: 65
Post 
A może orientacyjne ceny dodatkowych kluczy.Tzn. ile trzeba pln-ów aby to przyzwoicie chodziło. i drugie pytanie czy w plusie jako motion menu
mogę wykożystać nakręcone przez siebie aviki ,funkcję tą posiada ulead movie factory4 (właśnie testuję triala) -super efekt. :D


niedziela, 31 lipca 2005, 16:21
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: niedziela, 9 stycznia 2005, 23:53
Posty: 88
Lokalizacja: Bydgoszcz GG 1646993
Post 
Witam
Niewiem ile kosztują dodatki do Pinnacla ( odsyłam na strone Pinnacla)
A jeżeli chodzi o Motion Menu domniewam że chodzi ci o ruchome Menu do DVD to możesz wykożystać te Aviki.
Pozdrawiam

_________________
http://www.wideoforum.xt.pl


Ostatnio edytowano niedziela, 31 lipca 2005, 17:10 przez Marcinas, łącznie edytowano 1 raz

niedziela, 31 lipca 2005, 17:04
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 3 grudnia 2003, 20:39
Posty: 65
Post 
Dzięki. :D


niedziela, 31 lipca 2005, 17:08
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 2 czerwca 2005, 23:11
Posty: 338
Lokalizacja: Kraków
Post 
Jeśli chcesz być legalny, to pytaj na forum dystrybutora...
http://forum.dystrybucja.ksk.com.pl/

_________________
Obrazek
WIDEOFILMOWANIE... PIERWSZE KROKI


niedziela, 31 lipca 2005, 18:38
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL