|
|
|
Teraz jest czwartek, 21 stycznia 2021, 07:56
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
piotrekb
Nowy
Dołączył: niedziela, 14 sierpnia 2005, 21:55 Posty: 2 Lokalizacja: lublin
|
 DVD+R
Proszę o podpowiedz w jaki sposób mogę nagrać cokolwiek na płytę DVD+R, jestem swieżym użytkownikiem nagrywarki DVD (LITEON SOHW-1693S) Na razie udało mi się nagrywać tylko na płyty DVD-R. Używam Nero 6.6.08
Pozdrawiam
Piotrek 
|
niedziela, 14 sierpnia 2005, 22:06 |
|
 |
Marcinas
Stały bywalec
Dołączył: niedziela, 9 stycznia 2005, 23:53 Posty: 88 Lokalizacja: Bydgoszcz GG 1646993
|
No to tak samo nagrywasz na R+ jak i na R- różnica polega na nośniku jaki wkładasz do wypalarki
_________________ http://www.wideoforum.xt.pl
|
niedziela, 14 sierpnia 2005, 22:16 |
|
 |
piotrekb
Nowy
Dołączył: niedziela, 14 sierpnia 2005, 21:55 Posty: 2 Lokalizacja: lublin
|
Tak to się zgadza z tą jednak różnicą że na R- mi nagrywa bez problemu a przy R+ wyskakuje komunikat że próba nagrania jest nie udana dodam ze napęd sie rozpędza ale za chwile zatrzymuje
piotrek
|
poniedziałek, 15 sierpnia 2005, 11:59 |
|
 |
Maro'
Bywalec
Dołączył: niedziela, 26 czerwca 2005, 18:45 Posty: 30 Lokalizacja: Pilica
|
nie wszystkie nagrywarki sa dual format (+,-)
|
poniedziałek, 15 sierpnia 2005, 12:20 |
|
 |
wojwit
Aktywny bywalec
Dołączył: niedziela, 10 kwietnia 2005, 01:43 Posty: 381 Lokalizacja: Bydgoszcz
|
uaktualnij bios nagrywarki i zmien rodzaj (firme) plyt. Pozdrawiam
|
poniedziałek, 15 sierpnia 2005, 12:56 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|