|
|
|
Teraz jest sobota, 23 stycznia 2021, 16:49
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
lucynd
Nowy
|
 Błagam... pomocy!
Jestem totalną, przysłowiową "nogą" w temacie filmowania i pochodnych. Fakt ten wcale nie pomaga w omijaniu trudnośći jakie napotykam na swojej drodze! O to jedna z nich...
Mam Pinnacle 8.0 i chęć nagrania filmu z kamery. Przebrnąłem przez nazwijmy to "obróbke" bez żadnych większych problemów, powycinałem co chciałem, wstawiłem co chciałem i... chciałem to nagrać i tu powstał problem!
Pomijam godziny renderingu, później nagrywania, ale efekt był brutalny! Płyta nie chodzi! Postanowiłem, więc powtórzyć czynność, ten sam film, ta sama nagrywka i... efekt troche lepszy pokazuje sie pierwsza klatka i nic więcej. Odtwarzacz mieli i mieli a film nie rusza. Błagam powiedzcie mi co robie źle, a może jak powinienem to robić. Siedze i kombinuje już od miesiąca, rodzina mnie naciska bo to film z wesela, a mi już rece opadają. Próbawałem też użyć Adobe, ale ta kompresje do *.avi później na dvd, wydaje mi sie bardziej żmudna.
Błagam powiedzcie mi jak nagrać ten nieszczęsny film!!
Z góry wielkie dzięki.
Lucynd
|
czwartek, 18 sierpnia 2005, 13:57 |
|
 |
slavid
Aktywny bywalec
|
A może troche dokładniej. Napisz jak robisz, jakie parametry ustawiasz przy eksporcie do DVD, jakim sprzętem itd. Na razie zbyt mało informacji żeby Ci pomóc.
|
czwartek, 18 sierpnia 2005, 14:35 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|