|
|
|
Teraz jest sobota, 23 stycznia 2021, 16:22
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
Film z czterema ścieżkami dźwiękowymi
Autor |
Wiadomość |
damian3000
Bywalec
|
 Film z czterema ścieżkami dźwiękowymi
Witam wszystkich.
Muszę zrobić film (ma ok 60 min.) z możliwością wyboru na poziomie menu 4 różnych ścieżek dźwiękowych. Doczytałem się już, że taką możliwość ma m.in. Adobe Encore, ale poznanie tego programu to niestety kilka ładnych dni (w tej chwili niestety nie mam tyle czasu) a po drugie nie mogę znaleźć triala (potrzebuję tylko na jeden film więc na razie trial by wystarczył). Ponoć TMPGEnc DVD Author ma opcję wstawiania dodatkowych ścieżek dźwiękowych ale niestety tylko dwóch (szczerze mówiąc bawiłem się tym programem kilka godzin i dalej nie wiem gdzie tą ścieżkę dołożyć). Jeżeli znacie jakiś program dzięki któremu w dosyć prosty sposób uda mi się to zrobić to bardzo proszę o poradę (dobry byłby taki, do którego znajdę triala).
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
|
piątek, 14 października 2005, 08:37 |
|
 |
ljmedia
Bywalec
Dołączył: sobota, 24 maja 2003, 15:35 Posty: 19 Lokalizacja: Kraków
|
_________________ ljmedia
|
piątek, 14 października 2005, 10:36 |
|
 |
damian3000
Bywalec
|
No wielkie dzięki. Można powiedzieć że jest to dosyć proste w tym Encore (jeden wieczorek zamiast żonce poświęcony Adobe i film gotowy). Żeby tylko jakieś triale były  . Może jednak jest jakiś program z trialem o podobnych możliwościach? Jak nie to chyba będę musiał uśmiechnąć się do eMula chociaż bardzo tego nie lubię.
Pozdrawiam
|
piątek, 14 października 2005, 12:11 |
|
 |
ljmedia
Bywalec
Dołączył: sobota, 24 maja 2003, 15:35 Posty: 19 Lokalizacja: Kraków
|
_________________ ljmedia
|
piątek, 14 października 2005, 12:16 |
|
 |
Richi_TDI
Aktywny bywalec
Dołączył: niedziela, 6 marca 2005, 21:21 Posty: 343 Lokalizacja: Poznań
|
_________________ Pozdrawiam Richi_TDI
|
piątek, 14 października 2005, 12:26 |
|
 |
damian3000
Bywalec
|
Już ściągam. Dzięki. Myślę że już teraz będzie ok. A żonie na wieczór jakieś gazety kupię.
Jeszcze raz dzięki i wirtualny browar dla Ciebie
Pozdrawiam
|
piątek, 14 października 2005, 12:56 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|