|
|
|
Teraz jest poniedziałek, 18 stycznia 2021, 10:25
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
wycinanie (eksportowanie) zdjęcia z filmu DVD do pliku grafi
Autor |
Wiadomość |
666
Nowy
|
 wycinanie (eksportowanie) zdjęcia z filmu DVD do pliku grafi
jak mogę wyciąć (wyeksportować) z filmu dvd zdjęcie (tzn plik graficzny), najlepiej jak najwyższej jakośći???
wiem jak się eksportuje klatki w adobe premiere, ale nie iwem jak przekonwertować film dvd żeby mi się otwierało... chodzi mi teżo możliwie najlepszą jakość.
pozdrawiam
marcin007@o2.pl
|
wtorek, 29 listopada 2005, 11:30 |
|
 |
KG
Bywalec
Dołączył: sobota, 5 listopada 2005, 14:47 Posty: 40 Lokalizacja: Podkarpackie
|
Napisz czy masz karte wideo z wejściami analogowymi. Jeśli masz to ja to robię w ten sposób: podpinam odtwarzacz DVD do karty wideo i nagrywam interesuce ujęcia na dysku a potem A.P.6,5 eksportuje klatki, co do jakości to każdy wie jaka będzie, póżniej można w programie do obróbki zdjęć troszkę je wyretuszować. Miłęj pracy.
|
wtorek, 29 listopada 2005, 12:00 |
|
 |
666
Nowy
|
nie karty video...
nie wiem też jak przekonwertowaćfilm dvd żeby mógł go otworzyć np w adobe premiere...
|
wtorek, 29 listopada 2005, 12:14 |
|
 |
wojtasjj
Bywalec
|
jezeli chodzi o eksport w celu montazu to w WinDVD Creator to zrobisz,
a zdjecie to mozesz sobie zrobic w InterVideo WinDVD.
|
piątek, 2 grudnia 2005, 19:33 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|