Teraz jest piątek, 17 sierpnia 2018, 04:21




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Procoder 2 lub express - da się tak ustawić ??? 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 21 października 2005, 10:49
Posty: 302
Lokalizacja: Myślenice
Post Procoder 2 lub express - da się tak ustawić ???
Wszyscy tak chwalą ten program więc chciałem spróbować i mam takie pytanie. Chodzi mi o to czy da się go tak ustawić aby program sam dobrał bitrate do najlepszej jakości a ja bym mu tylko zadał rodzaj dźwięku, bitrate dźwięku i wage całego pliku mpg 2pass (łącznie z dźwiękiem). Np. Mam materiał 1h 55min i zadaję Procoderowi by skompresował to tak aby finalny plik mpg miał 4,3GB (połączony z dźwiękiem 256kb mp3).

Jest taka możliwość i gdzie to ustawić ??

Wiem że w starym Procoderze było takie coś do ustawienia.


piątek, 2 grudnia 2005, 14:56
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 3 marca 2003, 03:17
Posty: 941
Lokalizacja: Gorlice / Londyn
Post 
nie zauważyłem takiej opcji oprócz kreatora (wizarda) który automatycznie dobierze Ci bitrate do zdefiniowanej wcześniej przez producenta długości filmu.

PS> Dlaczego nei użyjesz jakiegoś kalkulatora ? ;/

_________________
...według ostatnich sondaży CBOSu 40% polskich nastolatków optymistycznie patrzy w przyszłość, pozostałe 60% nie ma pieniędzy na narkotyki...
_________________
5D


piątek, 2 grudnia 2005, 17:12
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL