Teraz jest wtorek, 14 sierpnia 2018, 18:19




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Nero vision - menu gówne, podmenu z rozdziałami PROBLEM !! 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 4 grudnia 2005, 16:49
Posty: 2
Post Nero vision - menu gówne, podmenu z rozdziałami PROBLEM !!
Za cholere nie moge dojśc jak zrobić by było menu główne z opcją startu filmu i podmenu z możliwością wyboru rodziałów w nero vison, wszystko wskazuje że jest to możliwe ale nie wiem jak. Tworze rozdziały na filmie i wychodzi mi ciągle że w menu głównym mam odrazu film podzielony na rozdziały. POMOCY!!!


niedziela, 4 grudnia 2005, 17:00
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 3 marca 2003, 03:17
Posty: 941
Lokalizacja: Gorlice / Londyn
Post 
Za dużo Ci nei pomogę ale przynajmniej może ukierunkuję w jakiś sposób.


Nero służy do nagrywania.

Do Authoringu przeznaczone są inne programy ... Patrz dział AUTHORING :P


Bosh - a widziałem kiedyś na linuxie filmy odtwarzane przy pomocy znaków ASCII ... Tak jakby pod windą filmy odtwarzane były w notatniku ;> Za niedługo pewnie Kazaa będzie służyła do retuszu zdjęć, a WinAmp będzie przygotowywał pyszne galaretki ... ;/

_________________
...według ostatnich sondaży CBOSu 40% polskich nastolatków optymistycznie patrzy w przyszłość, pozostałe 60% nie ma pieniędzy na narkotyki...
_________________
5D


niedziela, 4 grudnia 2005, 17:29
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 4 grudnia 2005, 16:49
Posty: 2
Post 
Chmm.. Jak widze nie używałeś pakietu Nero 7. W skład tego pakietu wchodzi pomiędzy innymi narzedziami Nero Vision Express to narzędzie do authoringu, rekodowania i wszystkiego innego co jest związane z DVD. Możę nie tak profesjonalne jak narzędzia wyspecjalizowane ale uniwersalne i intuicyjne. Problem jest w tyjm że nie ma do tego należytej pomocy w języku polskim i się gubie. (nie potrafie wykorzystać wszystkich możliwości programu)


niedziela, 4 grudnia 2005, 18:00
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 3 marca 2003, 03:17
Posty: 941
Lokalizacja: Gorlice / Londyn
Post 
Używałem Nero 7 w tym także Nero Vision ...

Jeżeli oprócz głównego pliku dorzucisz do projektu jeszcze jakiś inny to wtedy będzie tak jak chcesz z rodziałami ...

Weź sobie do serca to co napisałem w poprzednim poście to unikniesz takich problemów jak teraz ... :P

_________________
...według ostatnich sondaży CBOSu 40% polskich nastolatków optymistycznie patrzy w przyszłość, pozostałe 60% nie ma pieniędzy na narkotyki...
_________________
5D


niedziela, 4 grudnia 2005, 19:10
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: piątek, 13 maja 2005, 10:49
Posty: 336
Lokalizacja: Kraków
Post 
Witam
Nie jestem pewien czy Cię dobrze zrozumiałem, ale chodzi o to co by w głównym menu mieć dostęp do wszystkich utworzonych rozdziałów?
Jeżeli tak to spróbuje pomóc. W nero 6.6. (taki kiedyś używałem)Zakładka twórz własne dvd :arrow: dodajesz plik filmowy :arrow: po prawej stronie jest utwórz rozdziały :arrow: tworzysz rozdziały :arrow: potem już po sznureczku do kłębka.
Jeśli pomogłem to :D , jeśli namieszałem to :oops:
Pozdrawiam

_________________
NV-GS75; FS Amilo Pro V7010; UVS 8.0


niedziela, 4 grudnia 2005, 21:30
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL