Teraz jest wtorek, 14 sierpnia 2018, 18:21




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Canopus ProCoder 2 - Kwadraciki w rogu ekranu 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 27 lutego 2006, 09:30
Posty: 5
Post Canopus ProCoder 2 - Kwadraciki w rogu ekranu
Witam grupowiczów.
Próbuję poradzić sobie z takim problemem:
Koduję w programie Canopus Proceder 2 plik DV AVI do formatu DVD.
Plik wynikowy ma jakby nałożony kwadrat w prawym górnym rogu ekranu, ten kwadrat jest podzielony dodatkowo jakby na 9 mniejszych kwadracików. Całość wygląda jak znak wodny.
Czytałem na forum że program może nie być zcrack’owany, ale ja zainstalowałem cracka i przy kodowaniu do innych formatów te kwadraciki się nie pojawiają a w kodowaniu do MPEG2 są.
Czy ktoś z Was spotkał się też z takim problemem i udało mu się z tym poradzić?
Będę wdzięczny za jakąś podpowiedź i radę.


poniedziałek, 27 lutego 2006, 16:42
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 9 lipca 2004, 16:18
Posty: 992
Post Re: Canopus ProCoder 2 - Kwadraciki w rogu ekranu
marioosh_1 napisał(a):
Czy ktoś z Was spotkał się też z takim problemem
Nie, tu są sami uczciwi ludzie :twisted:


poniedziałek, 27 lutego 2006, 18:28
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 27 lutego 2006, 09:30
Posty: 5
Post 
Czy ktoś mi zarzucił brak uczciwośći?
testuję własnie wersję trial-ową Procodera.
Pojawił się problem więc musialem sprawdzić czy złamanie programu crackiem w czymś pomoże. Od kiedy takie praktyki są przejawem nieuczciwośći????
Nie robię tego zarobkowo tylko do celów "szkoleniowych".
Czy ktoś z Państwa ma może faktycznie odpowiedź na mój post?
Pozdrawiam serdecznie.


wtorek, 28 lutego 2006, 10:41
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: czwartek, 13 października 2005, 22:42
Posty: 52
Post 
kup orginał i wtedy spróbuj
(może pomoże)

_________________
MediaStudio Pro


wtorek, 28 lutego 2006, 15:13
Zobacz profil
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 maja 2003, 04:24
Posty: 3412
Lokalizacja: zachodniopomorskie
Post 
Nikt nikomu niczego nie chce zarzucać, tylko ciekawi wszystkich zapewne, kto i kiedy wypuścił trialową wersję Procoder 2 8O
Pozdrawiam gorąco


poniedziałek, 20 marca 2006, 11:08
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 10 maja 2006, 14:45
Posty: 1
Lokalizacja: Szczecin
Post Elecard
Te kwadraciki pojawiaja sie tylko przy odtwarzaniu plikow kodekiem mpeg2, dlatego ze uzywasz do odtwarzania kodeków Elecard lub Mainconcept - nie pamiętam. W pliku wynikowym ich NIE MA :D


środa, 10 maja 2006, 14:48
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL