Teraz jest wtorek, 14 sierpnia 2018, 18:19




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 Adobe Encore 2.0 tylko P4?? 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 25 grudnia 2005, 15:55
Posty: 211
Lokalizacja: waw
Post Adobe Encore 2.0 tylko P4??
Czy AE 2.0 obsluzy moj procesor AMD BArton 2500+? Czy ma wsparcie dla nowych nagrywarek NECa? W opisie znalazlem tylko tekst ze wymagany jest P4 miniumum 1.4 Ghz.


sobota, 11 marca 2006, 13:22
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 28 listopada 2004, 11:51
Posty: 1053
Lokalizacja: WADOWICE
Post 
Podejżewam że twój Bartek będzie współpracował z programem, gyż wymagana jest obsługa SSE2 a chyba Bartek jej nie posiada. Więcej odpowiedzi na temat AE 2.0 jak i nagrywarek jakie obsługuje znajdziesz na http://www.adobe.com/products/encore/systemreqs.html

_________________
Z życiem, jak ze sztuką w teatrze: ważne, nie jak długo trwa, ale jak jest zagrana

http://www.tokksa.pl
http://www.tokksa.pl/wild.php
http://www.facebook.com/pages/Tokksa/14 ... 140?v=wall

http://vimeo.com/tokksa
http://vimeo.com/tokksawild/videos


sobota, 11 marca 2006, 17:21
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 12 października 2005, 19:10
Posty: 67
Post 
Barton obsłuży AE 2.0, bedzie mało komfortowo ale pracować się da, niektórzy twierdzą,że nawet jest trochę lepiej niż przy korzystaniu z wersji 1.5. AP 2.0 niestety nie da się uruchomić na Bartonie. Za wszystkie niewygody odpowiedzialny jest brak SSE 2 w tych procesorach. Natomiast wersje AMD 64 sprawują się fantastycznie.


niedziela, 12 marca 2006, 04:18
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 25 grudnia 2005, 15:55
Posty: 211
Lokalizacja: waw
Post 
ehh czyli kiszka:/ no nic zostaje authoring w Liquidzie.... Niestety zakup zarowno Encora jak i P4 z plyta glowna nie wchodzi w gre... bedize trzeba poczekac, choc na bartka nienarzekam wykrecilem na nim prawie 2400 i na lepszym chlodzeniu nie mam z nim problemow.

Pozdrawiam i dziekuyje


niedziela, 12 marca 2006, 23:27
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL