|
Teraz jest niedziela, 24 stycznia 2021, 11:41
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
Nagrywarka Liteon i płyty dvd sony, problem pomocy!
Autor |
Wiadomość |
procek
Nowy
|
 Nagrywarka Liteon i płyty dvd sony, problem pomocy!
Witam, mam duży problem. Kupiłem sobie 10 płyt firmy SONY DVD-R Ver.2.1/1x-16x i mam nagrywarke LITE-ON DVDRW SOHW- 1213S i nie chce mi nagrywac tych płyt! Te płyty to podobno jakaś nowsza technologia czy jakoś tak. Czy żeby nagrywała mi te płyty musze sciągnąć jakieś upgrade do nagrywarki czy co? Prosze o pomoc, jakies linki, co mam zrobić? ;(
|
środa, 29 marca 2006, 18:31 |
|
 |
switkowski1
Aktywny bywalec
Dołączył: środa, 26 marca 2003, 09:51 Posty: 491 Lokalizacja: Kozienice
|
Mam smsunga i też ma fanaberie. Płyty TDK w pudełkach nagrywa, ale takie same w komplecie po 10 sztuk nagrywa średnio co 3-cią, czwartą.
Pozdrawiam
_________________ Stanisław
|
czwartek, 30 marca 2006, 14:23 |
|
 |
grzegorzw5
Bywalec
|
W moim przypadku pomoga zmniejszenie predkosci do x4 i płyta wypala sie prawidłowo.
mam pioniera 109.
|
czwartek, 30 marca 2006, 15:26 |
|
 |
arieloza
Stały bywalec
|
Ja mam pionka 110 i zero problemow jak pracowalem na litonie to zawsze jakies krzaki.
pozdrawiam
|
czwartek, 30 marca 2006, 15:30 |
|
 |
Adam Szczepaniak
Bywalec
|
LIteony najlepiej nagrywają +.
|
poniedziałek, 10 kwietnia 2006, 18:37 |
|
 |
Waldek69
Aktywny bywalec
Dołączył: wtorek, 28 lutego 2006, 21:33 Posty: 432 Lokalizacja: Polska
|
Mam Liteona 1633S by mógł wypalać nowe obecne nośniki dvd wgrałem mu nowy firmware.
Teraz gdy używam np. płyt dvd *16 to mam do wyboru wszystkie prędkości, wcześniej przed aktualizacją firmware niektóre płyty "szestnastki" mogłem wypalać tylko z prędkością *4.Więcej o akualizacji biosu nagrywarki dowiesz się na stronie http://www.cdrinfo.pl
|
poniedziałek, 10 kwietnia 2006, 19:57 |
|
 |
fotomich
Stary wyjadacz
|
Witam! Wszyscy narzekaja na Liteony, a to ciekawe bo ja mam juz drugiego i nagrywa bezproblemowo, DVD+ i DVD -......!? pozdro
|
wtorek, 11 kwietnia 2006, 10:03 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|