|
|
|
Teraz jest czwartek, 21 stycznia 2021, 07:18
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
NAGRYWARKA VHS,DVD,TV !!!!!!!!!!
Autor |
Wiadomość |
DALMINE
Nowy
|
 NAGRYWARKA VHS,DVD,TV !!!!!!!!!!
MAM pytanie.Ostatnio przelotnie oglądałem program,reklamowy na kanale iTV o urządzeniu które nazywało sie MONTI, MANTI lub cos w tym stylu,z tego co usłyszałem było to polskie urzadzenie, potrafiło nagrywac i przegrywać oraz wiele innych funcji, :roll: dysk 80 GB koszt ok 1000 zł, moze ktoś to oglądał i mógłby dac namiary.Poszukuje w rozsądnej cenie prostego w obsłudze urządzenia z którego moza przegrac materiał VHS na DVD,ale naprawde prostego.Gdyby ktos był tak uprzejmy poradzic bede wdzięczny.Moje namiary pkarch@interia.pl
pozdrawiam
|
niedziela, 2 kwietnia 2006, 20:47 |
|
 |
luju
Stały bywalec
|
|
poniedziałek, 3 kwietnia 2006, 06:50 |
|
 |
DALMINE
Nowy
|
Dzięki za informacje, prawdopodobnie to jest to, ale szukam też innego rozwizania, bardziej prostego, widziałem w sklepach urzadzenia z kieszenią na kasete VHS i DVD, sam proces przegrywania dziecinnie prosty, i czegos takiego szukam.
pozdrawiam
|
poniedziałek, 3 kwietnia 2006, 08:38 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|