Teraz jest wtorek, 14 sierpnia 2018, 20:17




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
 szablony menu do MF 4/5 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 17 lutego 2005, 12:23
Posty: 629
Post szablony menu do MF 4/5
czy można skądś ściągnąć szablony menu do movie Factory 4 lub 5? pliki mają rozszerzenie *.ufo


czwartek, 6 lipca 2006, 23:10
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: sobota, 30 lipca 2005, 08:29
Posty: 21
Post Re: szablony menu do MF 4/5
cactus-corp napisał(a):
czy można skądś ściągnąć szablony menu do movie Factory 4 lub 5? pliki mają rozszerzenie *.ufo


poszukaj o ile masz zainstalowane CD & DVD PictureShow, DVD Workshop,Ulead VideoStudio sa tam foldery a w folderach pliki z rozszerzeniem .ufo wystarczy je przekopiowac np do ulead mowie factory 5 poprzeszukiwac foldery wiem ze sa np w uleadzie movie factory foldery np 4:3 lub 16:9 i w zaleznosci ja skopiowalem .ufo do folderu 4:3 i szablony mi widzi potem w uleadzie a jezeli po uruchomieniu bedzie widzial bład ze nie mozna zaladowac danego menu to zrestartuj komputer i bedzie działac.
Dobrze poszukaj w folderach Uleada :)
POzdrawiam


piątek, 7 lipca 2006, 08:39
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 17 lutego 2005, 12:23
Posty: 629
Post 
Troche pomieszałeś. Ale mniej więcej rozumiem.


wtorek, 11 lipca 2006, 20:25
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 28 sierpnia 2003, 14:34
Posty: 13
Post 
czy Movie Factory 5 domyslnie posiada tylko 3 sztuki menu?? Tyle mam ja a w opisie programu jest tego wiecej, o co moze chodzic?

_________________
pozdrawiam PK


piątek, 18 sierpnia 2006, 09:25
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 17 lipca 2005, 12:04
Posty: 549
Lokalizacja: Kraków
Post 
cactus-corp napisał(a):
czy można skądś ściągnąć szablony menu do movie Factory 4 lub 5? pliki mają rozszerzenie *.ufo


Daj namiary na priva to cos podesle.


pk napisał(a):
czy Movie Factory 5 domyslnie posiada tylko 3 sztuki menu?? Tyle mam ja a w opisie programu jest tego wiecej, o co moze chodzic?


Pelna wersja "pudelkowa" ma mnostwo gotowych szblonow menu.

_________________
Oprogramowanie: Sony Vegas Movie Studio Hd Platinum 10, Sony DVD Architect Studio 5, Komputer: P4 3Ghz HT, 1024Mb Ram, 2xHdd, Geforce 5200, Win XP SP3, Panasonic NV-GS75.


piątek, 18 sierpnia 2006, 09:41
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 28 sierpnia 2003, 14:34
Posty: 13
Post 
czy ja takze moge sie dołaczyc do prosby , mogłbys mi przesłac taki zestaw?

_________________
pozdrawiam PK


piątek, 18 sierpnia 2006, 09:54
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 11 sierpnia 2005, 13:21
Posty: 180
Lokalizacja: Łódź
Post 
Też chętnie bym skorzystał... Gdyby nie sprawiło Ci trudności... :wink:


piątek, 18 sierpnia 2006, 10:42
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: czwartek, 1 czerwca 2006, 11:43
Posty: 51
Post 
A moze daloby sie umiescic gdzies w sieci?


niedziela, 20 sierpnia 2006, 22:43
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL