|
|
|
Teraz jest czwartek, 21 stycznia 2021, 17:39
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Pater
Nowy
|
 Własny dubbing
Witam
Chciałem nagrać z kolegami własny dubbing i mam pytanka
1.Jaki program polecacie do rejestracji głosów
2. jaki ma być format audio i ewentualnie jak go zmienić aby był odpowiedni
3. jak dograć go do płyty ten dubbing
Bardzo dziękuje za wszelką choćby najmniejszą pomoc
|
środa, 26 lipca 2006, 15:25 |
|
 |
jambo
Aktywny bywalec
Dołączył: środa, 9 listopada 2005, 19:46 Posty: 419 Lokalizacja: ireland
|
1. audacity
2. właściwie obojętnie coś mało skompresowanego najlepiej – i tak trzeba będzie to przeliczyć
3. nero 7 może ma coś do tego ale to może – trzeba będzie użyć czegoś do authoringu tam proponuje poszukać. (mowa o płycie dvd?)
Nie będzie łatwo
|
środa, 26 lipca 2006, 18:19 |
|
 |
Rev
Aktywny bywalec
Dołączył: czwartek, 22 grudnia 2005, 21:22 Posty: 237 Lokalizacja: Białystok
|
Ja bym zaproponował Sony Acid dość dobry program bardzo dużo opcji.
|
środa, 26 lipca 2006, 21:36 |
|
 |
Pater
Nowy
|
Chodzi mi o zrobienie prostego dubbingu i wstawienie go do już nagranej płyty (najlepiej).
nie mam wygórowanych ambicji,poprostu mnie i kolegom odstrzeliło aby zrobić dubbing do Some Kind Of Monster (prosze nie śmiejcie się  ). najlepiej instrukcje jak to wstawić by ktoś napisał
|
środa, 26 lipca 2006, 22:02 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|