Teraz jest sobota, 18 sierpnia 2018, 07:18




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Muzyka pod memu w DVD- Lab 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 25 grudnia 2005, 14:58
Posty: 98
Lokalizacja: Tarnów
Post Muzyka pod memu w DVD- Lab
Witam...
Mam wielka prośbę do osób, które „robią” DVD a DVD-Lab Pro (osobiście mam wersje 1,53).

Problem jest następujący:
Robię menu na płycie (za pomocą funkcji Menu / Scene Selection Menu / Film Strip ) , program robi menu i gdy chce dodać dźwięk pojawia się problem ... Jak „przeniosę” muzykę na menu to muzyka jest ale tylko np. w menu 1, w kolejnych podmenu już jej nie ma :( wiec chciałbym mieć jedną piosenkę w całości (nie zaczynająca się za każda zmiana menu tak jak teraz mam) tylko w taki sposób żeby sobie „leciała” od początku do końca niezależnie na którym poziomie menu jestem..
Mam nadzieje że w nie zamotałem za bardzo:)
POMOCY :oops:

_________________
Pozdrawiam
Witek Knapik


piątek, 28 lipca 2006, 23:17
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: sobota, 25 maja 2002, 01:03
Posty: 510
Lokalizacja: Hajnówka
Post 
Niestety nie zrobisz tego w tym programie.
Ale pocieszę Cię, że również w znacznie droższych programach - Adobe Encore czy Ulead Workshop jest to nieosiągalne.


sobota, 29 lipca 2006, 01:28
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 25 grudnia 2005, 14:58
Posty: 98
Lokalizacja: Tarnów
Post 
Aaha .. szkoda :( Dzieki za odpowiedz, nie będę się dalej męczył w takim razie...
PS. w jakim programie cos takiego można zrobić?

_________________
Pozdrawiam
Witek Knapik


sobota, 29 lipca 2006, 22:08
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 17 lutego 2005, 12:23
Posty: 629
Post 
myśle że w żadnym wynika to ze specyfikacji DVD choć moge sie mylić

_________________
Powoli do celu...


niedziela, 30 lipca 2006, 00:07
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 9 lipca 2004, 16:18
Posty: 992
Post 
cactus-corp napisał(a):
myśle że w żadnym wynika to ze specyfikacji DVD choć moge sie mylić
nie mylisz sie


niedziela, 30 lipca 2006, 00:24
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 17 lutego 2005, 12:23
Posty: 629
Post 
jak zawsze z resztą :mrgreen:

_________________
Powoli do celu...


wtorek, 8 sierpnia 2006, 20:18
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL