Teraz jest wtorek, 14 sierpnia 2018, 22:15




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Obrabiam w AP 2.0 zapis do DV i tu zaczynają sie schodki 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 7 marca 2006, 11:35
Posty: 39
Post Obrabiam w AP 2.0 zapis do DV i tu zaczynają sie schodki
Witam serdecznie jak wspomniałem obrabiam w Premiere 2.0 zapisuje do DV płytki wypalam w ulada video studio 9 podczas autchoringu pliku z Premiere wszystko ok zapis poprawny zero komunikatów o błędach ale podczas odtwarzania płtyki z obu stron widoczne są pionowe czarne paski tan problem pojawia sie tulko z ulead video studio 9 gdzie popełniam błąd???
Dziękuje za wszelkie odpowiedzi


poniedziałek, 28 sierpnia 2006, 23:23
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 26 czerwca 2006, 14:12
Posty: 635
Post 
Zrobiles, wyszlo zle, przyszedles tutaj, zalozyles temat?

_________________
:mrgreen:


poniedziałek, 28 sierpnia 2006, 23:26
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 7 marca 2006, 11:35
Posty: 39
Post 
to było poważne pytanie jak możesz to odpowiedz chyba że nie wiesz w czym problem


wtorek, 29 sierpnia 2006, 08:36
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 26 czerwca 2006, 14:12
Posty: 635
Post 
Damian86 napisał(a):
to było poważne pytanie jak możesz to odpowiedz chyba że nie wiesz w czym problem
widze ale moglbys podac wiecej szczegolow :] na czym odtwarzasz, rozdzielczosc filmu, kompresja itd itd jak zachowuje sie film na kompie a jak na stacjonarnym dvd. Moglbys rowniez siąść w domu i sam sobie potestowac dlaczego tak wychodzi :] Jak myslisz skad ludzie znaja rozwiazania takich prostych problemow? Bo sa geniuszami? Nie! bo wczesniej sami przysiedli sobie i glowkowali...

_________________
:mrgreen:


wtorek, 29 sierpnia 2006, 08:50
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 7 marca 2006, 11:35
Posty: 39
Post 
nie wiem za kogo ty mnie masz ten problem rozwiązałem za pomoca innego programu ale jako wiecznie ciekawy człowiek chce wiedzieć dlaczego w ulead występuje taki problem


wtorek, 29 sierpnia 2006, 11:40
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL