Teraz jest wtorek, 17 lipca 2018, 07:56




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Export z AP 6.5 do Procoder Exporter 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 1 sierpnia 2006, 23:06
Posty: 23
Post Export z AP 6.5 do Procoder Exporter
Witam. Podczas próby exportu z timeline do Procoder Exporter wyskakuje mi błąd:
"Error writing file (disk full?)"
Czy może ktoś wie o co chodzi? Miejsce na dysku jest.


wtorek, 29 sierpnia 2006, 22:15
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 26 czerwca 2006, 14:12
Posty: 635
Post 
zrestartowac premiere i po klopocie lub podczas eksportu zmienic nazwe pliku na inna niz poprzednio probowales

_________________
:mrgreen:


wtorek, 29 sierpnia 2006, 23:13
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 1 sierpnia 2006, 23:06
Posty: 23
Post 
OK. Spróbuję.


czwartek, 31 sierpnia 2006, 17:50
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL