Teraz jest środa, 15 sierpnia 2018, 02:02




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 jak wyciąć kawałek filmu w DVD Architect 3 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 17 czerwca 2006, 19:44
Posty: 10
Post jak wyciąć kawałek filmu w DVD Architect 3
mam film i chcę wyciąć reklamy jak zrobić to w tym programie,
z góry dziękuję.


środa, 6 września 2006, 21:29
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 1 stycznia 2006, 00:03
Posty: 25
Lokalizacja: maz
Post 
Ja wycinam tmpeg-u ale napewno są inne sposoby


środa, 6 września 2006, 22:04
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 8 sierpnia 2005, 01:21
Posty: 796
Lokalizacja: Warszawa
Post 
Takiej operacji nie przeprowadzisz w DVD Architect. Aplikacja służy jedynie do tworzenia płyt DVD i authoringu. Plik filmowy możesz poddać jedynie rekompresji (nie edycji).

Edytujesz (np przycinasz)w Sony Vegas.

_________________
| Sony HVR Z1 | Intel Xeon X3380 na Asus Extreme RAMPAGE (i48X), RAM 4GB Corsair 1333Mhz, FSB 1333Mhz | Windows 7 Ultimate 64bit | Vegas Pro 9 64bit |


czwartek, 7 września 2006, 00:00
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 16 lutego 2005, 09:35
Posty: 396
Lokalizacja: Jaworzno
Post 
No nie tak do końca , bo przecież można np.od początku do reklamy (te trojkąciki na pozątku i końcu do trymowania) . Ponownie wstawić ten sam film i znów ustawić od relamy do reklamy itd. Jest to metoda wstawiania cały czas tego samego filmu . Może wówczas menu nie będzie za eleganckie , albo będzie trzeba więcej czasu poświęcić na doprowadzenie do jakiegoś ładu . Niemniej dać się da .


czwartek, 7 września 2006, 08:29
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 8 sierpnia 2005, 01:21
Posty: 796
Lokalizacja: Warszawa
Post 
Owszem, ale zawsze to niepotrzebna zabawa :idea: , która do tego narzuca niepotrzebne ograniczenia.

No to już lepiej zrobić przycinkę reklam w VirtualDub lub NanDub a potem wstawić do Architecta.

_________________
| Sony HVR Z1 | Intel Xeon X3380 na Asus Extreme RAMPAGE (i48X), RAM 4GB Corsair 1333Mhz, FSB 1333Mhz | Windows 7 Ultimate 64bit | Vegas Pro 9 64bit |


czwartek, 7 września 2006, 08:44
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 17 czerwca 2006, 19:44
Posty: 10
Post 
to po co są te nozyczki skoro nie mozna?


czwartek, 7 września 2006, 10:43
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL