Teraz jest wtorek, 14 sierpnia 2018, 13:01




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 ! ! ! Prosze o pomoc Adobe Encore 2 ! ! ! 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 5 stycznia 2006, 16:41
Posty: 298
Post ! ! ! Prosze o pomoc Adobe Encore 2 ! ! !
Mam problem z loop-owaniem. Glowna strone niechce ponownie startnac po przejsciu calego animowanego tla. Podstrona z wyborem scen sie loop-uje a pierwsze nichuchu. W wersji 1,5 nie mialem problemu, moze tu trzeba cos zanznaczyc. Dawalem loop forever ale to tez nie dziala. Prosze o pomoc

POZDRAWIAM


środa, 20 września 2006, 15:12
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 28 listopada 2004, 11:51
Posty: 1053
Lokalizacja: WADOWICE
Post 
nie możliwe...to coś nie tak z projektem....może zrób go na nowo...

_________________
Z życiem, jak ze sztuką w teatrze: ważne, nie jak długo trwa, ale jak jest zagrana

http://www.tokksa.pl
http://www.tokksa.pl/wild.php
http://www.facebook.com/pages/Tokksa/14 ... 140?v=wall

http://vimeo.com/tokksa
http://vimeo.com/tokksawild/videos


środa, 20 września 2006, 17:23
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 5 stycznia 2006, 16:41
Posty: 298
Post 
Wlasnie byl robiony od nowa, od podstaw a nie z gotowego projektu przerabiany. I to mnie wlasnie bardzo dziwi. Submenu bez przeszkod loop-uje a mainmenu ma jakies problemy. Nie wiem, bo avi ma taka sama dlugosc jak muzyczka. POMOCY !!!

POZDRAWIAM


środa, 20 września 2006, 17:28
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 28 listopada 2004, 11:51
Posty: 1053
Lokalizacja: WADOWICE
Post 
To może reinstalacja coś pomoże????>>>>....

_________________
Z życiem, jak ze sztuką w teatrze: ważne, nie jak długo trwa, ale jak jest zagrana

http://www.tokksa.pl
http://www.tokksa.pl/wild.php
http://www.facebook.com/pages/Tokksa/14 ... 140?v=wall

http://vimeo.com/tokksa
http://vimeo.com/tokksawild/videos


czwartek, 21 września 2006, 18:13
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: piątek, 6 maja 2005, 19:39
Posty: 122
Lokalizacja: Kraków
Post 
A jak długo trwa ten loop? Być może problem tkwi w długości

_________________
Pozdrawiam
ROBSON


czwartek, 21 września 2006, 19:17
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 5 stycznia 2006, 16:41
Posty: 298
Post 
loop point ustawia sie na 00:00 itd a film trwa 30:02 i muzyka rowaniez. Wiec to bardzo dziwne.


czwartek, 21 września 2006, 20:40
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 9 lipca 2004, 16:18
Posty: 992
Post 
Zamiast loopa możesz ustawić w end action to właśnie menu. Jest tylko małe ale, w przypadku loopa przy każdym "starcie" menu zaznaczony przycisk nie zmienia sie, przy ustawieniu end action zawsze będzie nastepował powrót do głównego przycisku dla tego menu.


czwartek, 21 września 2006, 22:50
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL