Teraz jest wtorek, 14 sierpnia 2018, 22:12




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 MENU SKĄD WZIĄĆ? 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post MENU SKĄD WZIĄĆ?
Witam, pytanie jak w temacie, skąd można sciągnąć bądź kupić DVD menu do Uleada VideoStudio 10 lub czy są jakieś programy do tworzenia takowych. Pozdrawiam


niedziela, 29 października 2006, 11:58
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 25 maja 2005, 08:37
Posty: 83
Lokalizacja: Polska
Post 
Akurat w tym programie menu jest całkowicie edytowalne, czyli na bazie dowolnego z 3 dostępnych kategorii mozna zrobić sobie setki innych, wystarczy jakaś baza teł- zdjęć lub video - i własna pomysłowość...

Statyczne menu z kategorii szablonowych lub tekstowych mozna wykonać w Ulead Photoimpact 10 lub 11.


niedziela, 29 października 2006, 21:21
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 20 września 2005, 15:01
Posty: 629
Post 
Dodam że ruchome tła możesz utworzyć w swoim programie UVS. Wystarczy tylko trochę wyobraźni.

_________________
AMD64/3000, Gigabyte KN8-Ultra9,1,5GB RAM, 2*200GB SEGATE, GF6600GT/128, Pionieer 111DBK 1.23, Chieftec 420W, WIN XP SP2, PS10+ 10.6 -700USB, UPGRADE AVID LIQUID 7 -SP2, NV-GS250


poniedziałek, 30 października 2006, 09:50
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Dzięki znów za cierpliwość, dopiero uczę się filmować i obrabiać, wyobraźni mi nie brakuje, angielski znam biegle, ale mam jednak troszkę problemów z Ulead VS 10+ EN. :)


poniedziałek, 30 października 2006, 15:04
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 16 października 2006, 09:55
Posty: 21
Post 
Skoro jest całkowicie edytowalne to jak zmienić aktywne zaznaczenie.
Tzn jest kilka gotowych schematow. Jednak kazdy inaczej zaznacza aktywny chapter. Wiec jesli robie menu i podmenu to musze stosowac ten sam schemat, a chcialbym zastosowac inny schemat do menu glownego i inny do podmenu. Sciagnalem nawet Ulead Photo Impact ktory moze edytowac pliki ufo, ale nie moge znalezc opcji aktywnego chaptera (wersja testowa). No chyba ze tego nie ma w wersji testowej?


czwartek, 16 listopada 2006, 09:24
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL